Buzz

Εξι γυναίκες κατηγορούν τον Μπρετ Ράτνερ για σεξουαλική παρενόχληση

στα 10

Και ο Μπρετ Ράτνερ προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο εκείνων που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση από έξι γυναίκες ηθοποιούς, ανάμεσά τους και η Νατάσα Χένστριτζ.

Εξι γυναίκες κατηγορούν τον Μπρετ Ράτνερ για σεξουαλική παρενόχληση

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ. Δεν προλάβαμε καλά καλά να επεξεργαστούμε όλα αυτά που ακούστηκαν για τον Κέβιν Σπέισι πριν λίγες μέρες, και στον μακρύ αυτόν κατάλογο έρχεται να προστεθεί τώρα και το όνομα του Μπρετ Ράτνερ. Ο Ράτνερ, σκηνοθέτης του «X-Men 3» αλλά και παραγωγός σε αρκετές ταινίες, ανάμεσά τους και το «The Ravenant» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, κατηγορείται από έξι γυναίκες, ανάμεσά τους και από την ηθοποιό Νατάσα Χένστριτζ (γνωστή από το «Species»), ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Διαβάστε ακόμα: To Netflix τραβάει την πρίζα στο «House of Cards» μετά τις κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι

natasha henstridge

Πιο συγκεκριμένα, η Χένστριτζ είπε στους Times ότι ο Ράτνερ την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα στο σπίτι του στην Νέα Υόρκη στις αρχές του ’90, όταν η ίδια ήταν ένα 19χρονο μοντέλο. Η ηθοποιός Κάθριν Τάουν περιγράφει μια συνάντηση που είχε με τον Ράτνερ σε ένα πάρτι ο οποίος την ακολούθησε στην τουαλέτα και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Επίσης η ηθοποιός Ολίβια Μαν αναφέρει πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «After the Sunset» το 2004, πήγε φαγητό στο δωμάτιο του Ράτνερ, όπου την υποδέχτηκε ημίγυμνος και να αυνανίζεται με μανία. Τέλος οι ηθοποιοί Τζέιμι Ρέι Νιούμαν, Ερι Σασάκι και Τζορίνα Κινγκ κατηγορούν στους Times τον Ράτνερ ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Μέσα σε όλες αυτές τις κατηγορίες όμως υπάρχουν και εκείνες οι φωνές που τον υποστηρίζουν. Μάλιστα οι Times έχουν δηλώσεις από πέντε πρώην γραμματείς του Ράτνερ κι έναν παλιό συνεργάτη του που υποστηρίζουν πως δεν έχουν δει ποτέ τον ίδιο να κάνει κάτι τέτοιο ή έστω να ακούσουν κάποιες από αυτές τις κατηγορίες εναντίον του.

Ο ίδιος ο Ράτνερ, μέσω του δικηγόρου του Μάρτιν Σίνγκερ, διαψεύδει τις κατηγορίες αυτές. Ο Σίνγκερ μιλώντας στους Times είπε πως «εκπροσωπώ τον κ. Ράτνερ εδώ και δυο δεκαετίες και καμία γυναίκα δεν είχε κάνει ποτέ μια τέτοια κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του. Επίσης, καμία γυναίκα δεν είχε ζητήσει ή δεχθεί κάποια οικονομική διευθέτηση από τον πελάτη μου».

Διαβάστε περισσότερα: