Buzz

Το Netflix διέκοψε κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι

στα 10

Με τις κατηγορίες εις βάρος του Κέβιν Σπέισι να παίρνουν πλέον μορφή χιονοστιβάδας, το Netflix έκανε τελικά αυτό που όλοι περιμέναμε.

Το Netflix διέκοψε κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι

Ο Κέβιν Σπέισι απομακρύνθηκε από την σειρά του Netflix «House of Cards» μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, οι οποίες από ότι φαίνεται δεν έχουν τελειωμό. Επίσης το κανάλι ανακοίνωσε πως δεν θα παίξει την ταινία «Gore» με πρωταγωνιστή τον Σπέισι, βασισμένη στην ζωή του Αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ η οποία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

Διαβάστε ακόμα: To Netflix τραβάει την πρίζα στο «House of Cards» μετά τις κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι

house of cards

Η δήλωση του Netflix: «Το Netflix δεν θα συμμετέχει στην περαιτέρω παραγωγή του “House of Cards” που θα συμπεριλαμβάνει και τον Κέβιν Σπέισι. Θα συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την MRC κατά την διάρκεια της διακοπής των γυρισμάτων για να αξιολογήσουμε την πορεία μας όσο αφορά την σειρά».

Η MRC έρχεται με την σειρά του να δηλώσει πως «αν και συνεχίζουμε την έρευνα πάνω στις σοβαρές αυτές κατηγορίες για την συμπεριφορά του Κέβιν Σπέισι στα γυρίσματα του “House of Cards”, o ίδιος έχει απομακρυνθεί από την σειρά. Η MRC σε συνεργασία με το Netflix θα ακολουθήσουν άλλη πορεία για την σειρά κατά την διάρκεια της διακοπής αυτής».

Διαβάστε ακόμα: Η Ούμα Θέρμαν δεν είναι έτοιμη να μιλήσει ακόμη για όλα όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ αυτό τον καιρό

Ολα αυτά έρχονται στο φως μετά από τις φήμες που ήθελαν το Netflix να σκέφτεται σοβαρά να σκοτώσει τον χαρακτήρα του Κέβιν Σπέισι, Φρανκ Αντεργουντ, και να αναλάβει η Ρόμπιν Ράιτ, η οποία παίζει την Κλαιρ την γυναίκα του Φρανκ, τα ηνία της σειράς για την τελευταία σεζόν. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι υποστήριξαν τότε την ιδέα, ανάμεσά τους και η Τζέσικα Τσαστέιν.

Από τις αρχές της εβδομάδας οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις σε βάρος του Σπέισι έχουν αυξηθεί κατά πολυ, αρκετές από τα οποίες σημειώθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια. Πολλοί είναι και αυτοί μάλιστα από το πλατό των γυρισμάτων του «House of Cards» που ανέφεραν ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Κέβιν Σπέισι, με τον δημιουργό της Μπο Γουίλιμον να λέει πως «δεν είχε ιδέα» για ό,τι συνέβαινε.

Διαβάστε ακόμα: