Buzz

Η Μίρα Σορβίνο καταδικάζει τον Γούντι Αλεν σε ανοιχτή επιστολή συμπαράστασης στην Ντίλαν Φάροου

στα 10

Η οσκαρική πρωταγωνίστρια της «Ακαταμάχητης Αφροδίτης» δηλώνει στο πλευρό της θετής κόρης του Γούντι Αλεν και καταδικάζει τον σκηνοθέτη που αγάπησε.

Η Μίρα Σορβίνο καταδικάζει τον Γούντι Αλεν σε ανοιχτή επιστολή συμπαράστασης στην Ντίλαν Φάροου

Μετά την Γκρέτα Γκέργκουιγκ που δήλωσε ότι μετάνιωσε που συνεργάστηκε με τον Γούντι Αλεν, και η Μίρα Σορβίνο, κάτοχος Οσκαρ για το ρόλο της στην Ακαταμάχητη Αφροδίτη δηλώνει ότι έτοιμη να δει το είδωλό της να γκρεμίζεται σε μια ανοιχτή επιστολή συμπαράστασης που δημοσιεύτηκε στη Huffington Post και που η ηθοποιός απευθύνει στη θετή κόρη του Γούντι Αλεν.

«Ζητώ συγγνώμη γιατί αυτή είναι η πρώτη φορά που σου απευθύνομαι γραπτά, η πρώτη από τις πολλές συγγνώμες σήμερα. Γράφω για να εκφράσω την πίστη μου και την υποστήριξή μου.»

«Ομολογώ ότι την εποχή που δούλευα για τον Γούντι Αλεν, ήμουν μια αφελής νεαρή ηθοποιός. Είχα καταχωρήσει την απεικόνιση των κατηγοριών για κακοποίηση εναντίον του πατέρα σου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σαν μια μεγέθυνση της μάχης κηδεμονίας μεταξύ της Μία Φάροου και εκείνου και δεν κοίταξα ποτέ πιο βαθιά την υπόθεση, πράγμα για το οποίο λυπάμαι τρομερά. Χρωστάω επίσης και μια απολογία στη Μία.»

Ετσι ξεκινάει η επιστολή της Μίρα Σορβίνο, η οποία βρέθηκε ξανά τον τελευταίο καιρό στην επικαιρότητα όχι μόνο για τις αποκαλύψεις σχετικά με την παρενόχληση που υπέστη από τον Χάρβει Γουάινστιν, την εποχή που ήταν σύντροφος του Κουέντιν Ταραντίνο, αλλά και με τις δηλώσεις του πατέρα της, Πολ Σορβίνο, ο οποίος ευχήθηκε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν να πάει στη φυλακή γιατί αν τον συναντήσει «θα βρεθεί στο πάτωμα».

Διαβάστε ακόμη: Η Κατρίν Ντενέβ (και ακόμη 100 Γαλλίδες) έχουν κάτι να πουν για τον νέο πουριτανισμό

Mira Sorvino

Στην επιστολή της - διαβάστε τη ολόκληρη εδώ - η Μίρα Σορβίνο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δούλεψε με τον Γούντι Αλεν, αλλά και το πως παρέβλεψε όλα αυτά τα χρόνια τις ιστορίες πίσω από τον αγαπημένο της σκηνοθέτη. Ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια δεν είχε την παραμικρή αρνητική εμπειρία στη διάρκεια της συνεργασίας τους, απολογείται ξανά στην Ντίλαν Φάροου για το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια παρέβλεψε τη δική της ιστορία και καταλήγει:

«Συγγνώμη, Ντίλαν. Δεν μπορώ ούτε να ξεκινήσω να σκέφτομαι πως ένιωθες όλα αυτά τα χρόνια, κοιτάζοντας κάποιον που κατηγορούσες ότι σε είχε πληγώσει ως παιδί να επαινείται από εμένα αλλά και αμέτρητους άλλους, ενώ όλοι σε αγνοούσαν. Σαν μητέρα και σαν γυναίκα, αυτό μου ραγίζει την καριδά. Λυπάμαι πολύ πολύ!»

«Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου όλα πρέπει να εξεταστούν από την αρχή. Αυτού του είδους η κακοποίηση δεν μπορεί να επιτρέπεται να συνεχίζεται. Αν αυτό σημαίνει να γκρεμίσουμε όλους τους παλιούς θεούς μας, ας είναι... Ακόμη κι αν αγαπάως κάποιον, αν μάθεις ότι μπορεί να έχει διαπράξει αυτές τις ακατανόμαστες πράξεις, πρέπει να τον εκθέσεις και να τον καταδικάσεις. Και αυτή η έκθεση πρέπει να έχει συνέπειες. Δεν θα δουλέψω ποτέ μαζί του ξανά.»

Δείτε εδώ τον ευχαριστήριο λόγο της Μίρα Σορβίνο στην 68η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ:


Διαβάστε ακόμη: