Buzz

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ καταδικάζει τον Γούντι Αλεν και μετανιώνει που δούλεψε μαζί του

στα 10

Σε συνέντευξή της στους New York Times, η Γκρέτα Γκέργουιγκ παίρνει θέση για τη συνεργασία της με τον Γούντι Αλεν στο «Στη Ρώμη με Αγάπη».

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ καταδικάζει τον Γούντι Αλεν και μετανιώνει που δούλεψε μαζί του

Ηταν μια από τις πιο αμήχανες στιγμές των φετινών 75ων Χρυσών Σφαιρών, όταν η Γκρέτα Γκέργουιγκ δεν μπόρεσε ακριβώς να απαντήσει στο πώς νιώθει για τη συνεργασία της με τον Γούντι Αλεν στο «Στη Ρώμη με Αγάπη» (ναι, κανείς δεν εννοεί για το πόσο κακή ταινία ήταν).

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο (μετά το 04.20):


Δύο μέρες μετά, και ενώ η Ντίλαν Φάροου - η θετή κόρη του Γούντι Αλεν που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν μικρή - έγραψε μια σειρά από άρθρα καταδικάζοντας ηθοποιούς που έχουν δουλέψει μαζί με τον Γούντι Αλεν και αντέδρασε για το γεγονός πως κανείς δεν μιλάει για τον Γούντι Αλεν την ώρα που αποκαλύπτονται σωρεία ονομάτων με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, η Γκρέτα Γκέργουιγκ, μιλώντας στους New York Times, απάντησε συγκεκριμένα:

Διαβάστε ακόμη: Η Κατρίν Ντενέβ (και ακόμη 100 Γαλλίδες) έχουν κάτι να πουν για τον νέο πουριτανισμό

Greta Gerwick Η Γκρέτα Γκέργουιγκ και ο Γούντι Αλεν το 2012

«Είναι κάτι που παίρνω πολύ στα σοβαρά και που σκέφτομαι συνέχεια. Χρειάστηκε χρόνος για να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου και να μπορώ να πω αυτό που ήθελα να πω. Μπορώ να μιλήσω μόνο για μένα και αυτό στο οποίο κατέληξα είναι το εξής. Αν ήξερα τότε αυτά που ξέρω τώρα, δεν θα είχα παίξει στην ταινία. Δεν δούλεψα ποτέ ξανά μαζί του και δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά μαζί του. Τα δύο άρθρα της Ντίλαν Φάροου με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως αυξάνω τον πόνο μιας γυναίκας κι αυτό μου ράγισε την καρδιά όταν το συνειδητοποίησα. Μεγάλωσα με τις ταινίες του και με έχουν διαμορφώσει ως καλλιτέχνη, κι αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά μπορώ να πάρω διαφορετικές αποφάσεις από δω και πέρα.»

Θυμηθείτε εδώ το τρέιλερ του «Στη Ρώμη με Αγάπη»:



Διαβάστε ακόμη