Buzz

10 χρόνια Σινεμα με Θέα στην ταράτσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

στα 10

Από 3 Ιουνίου μέχρι και 3 Ιουλίου, το σινεμά με την ωραιότερη θέα της Θεσσαλονίκης επιστρέφει.

10 χρόνια Σινεμα με Θέα στην ταράτσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στήνουν από τις 3 Ιουνίου για δέκατη συνεχή χρονιά το θερινό σινεμά στην οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με την υπέροχη θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ταινίες που είδαμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: το «Γιάννης Σπανός: Πίσω απ' τη Μαρκίζα» του Αρη Δόριζα για τον Γιάννη Σπανό που έκλεισε το 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το «Στη Φωτιά» του Τραν Αν Χουνγκ που άνοιξε το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το «Πεσμένα Φύλλα» του Ακι Καουρισμάκι που το έκλεισε και το «Αλάνι» της Σάρλοτ Ρέγκαν με βραβείο στο Σάντανς.

port authority 607 Port Authority

στρέλλα όπερα Στρέλλα

ακοε ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η ιστορία μιας επανάστασης (*Να κοιμάμαι στο στήθος του…) του Ιωσήφ Βαρδάκη

Τα φιλμ «Επόμενος Σταθμός» της Ντανιέλ Λέσοβιτς, η «Στρέλλα» του Πάνου Χ. Κούτρα και το «ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η Ιστορία μιας Επανάστασης (*Να κοιμάμαι στο στήθος του…)» του Ιωσήφ Βαρδάκη προβάλλονται στις 24, 25 και 26 Ιουνίου, αντίστοιχα. Μέσα από τις προβολές αυτές το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στηρίζουν το EuroPride 2024 Thessaloniki. Και οι τρεις προβολές θα πραγματοποιηθούν με δωρεάν είσοδο, με την έκδοση ειδικού δελτίου.


Πρόγραμμα προβολών | Ωρα: 21.30

3-4-5 Ιουνίου Γιάννης Σπανός: Πίσω από τη Mαρκίζα
10-11-12 Ιουνίου Στη φωτιά
17-18-19 Ιουνίου Πεσμένα φύλλα
24 Ιουνίου Port Authority
25 Ιουνίου Στρέλλα
26 Ιουνίου ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: η ιστορία μιας επανάστασης
1-2-3 Ιουλίου: Το αλάνι

Τιμές εισιτηρίων: 6€(γενική είσοδος), 5€(εκπτωτικό)
Είσοδος ελεύθερη με δελτίο εισόδου στις τρεις προβολές με τις οποιες το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στηρίζουν το EuroPride 2024 Thessaloniki (24-25-26 Ιουνίου 2024)

Προπώληση εισιτηρίων: στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.tch.gr.

σινεμά με θέα