Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Jack Ryan: Shadow Recruit

Τζακ Ράιαν: Πρώτη Αποστολή (Jack Ryan: Shadow Recruit) του Κένεθ Μπράνα

Ο Τζακ Ράιαν είναι πατριώτης πεζοναύτης, αλλά μια πράξη ηρωισμού τον έχει καθηλώσει στο νοσοκομείο. Εκεί θα τον ανακαλύψει, όχι μόνο μια όμορφη γιατρός, αλλά και η CIA που τον προσλαμβάνει ως οικονομικό αναλυτή. Γρήγορα ο Τζακ Ράιαν θ’ ανακαλύψει ότι ο βαθύπλουτος Ρώσος επιχειρηματίας Βίκτορ Τσερέβιν, σχεδιάζει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ μέσω τρομοκρατικής επίθεσης, συνδυάζοντας τη διεθνή τρομοκρατία με τα ριψοκίνδυνα κόλπα στο παγκόσμιο χρηματιστήριο. Και φυσικά ο Τζακ Ράιαν, με τη βοήθεια του μέντορά του, θα προσπαθήσει ν’ ανατρέψει την τραγωδία.

Ο Κένεθ Μπράνα ανιχνεύει τα πρώτα βήματα του ήρωα του Τομ Κλάνσι, σε μια ταινία βγαλμένη από το ψυχροπολεμικό παρελθόν, όχι με την καλή έννοια. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.15 στο Σκάι

meet the fockers 607

Πεθερικά της Συμφοράς (Meet the Fockers) του Τζέι Ρόουτς

Ο Γκρεγκ και η Παμ ετοιμάζονται να παντρευτούν. Εκκρεμότητα η γνωριμία των γονιών τους. Οι new age Φόκερ θα συναντήσουν τους στρατιωτικής πειθαρχίας Μπερνς κι από τη σύγκρουση δεν θα γλιτώσει κανείς. Εάν η μέρα σας χρειάζεται μια κωμωδία εγκύηση, είναι αυτή. Γύρω από το τραπέζι, κάθονται οι Μπεν Στίλερ, Τέρι Πόλο, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Ντάστιν Χόφμαν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπλάιθ Ντάνερ.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Open

Bastille Day

Η Μέρα της Βαστίλης (Bastille Day) του Τζέιμς Γουότκινς

Το φιλμ ακολουθεί τη γνώριμη κι συμπαθή φόρμα του «αταίριαστου δίδυμου» ηρώων που, παρότι διαφέρουν σε όλα, αναγκάζονται να συνεργαστούν για το καλό της ανθρωπότητας. Αυτοί είναι ο Σον Μπράιαρ, σκληροτράχηλος πράκτορας της CIA, ατρόμητος, ανίκητος και πολύ μάγκας και ο Μάικλ, ευέλικτος μικροληστής που ξαφρίζει τσέπες στις πλατείες του Παρισιού (δυο Βρετανοί ηθοποιοί σε ρόλο Αμερικανών στη Γαλλία, χάριν συμπαραγωγής). Οι δυο τους θα τραπούν στο κατόπι μιας ομάδας φονικών τρομοκρατών που σπέρνει το θάνατο στη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ υπάρχουν υποψίες συνεργασίας με τις Αρχές.

Ανησυχητικές ομοιότητες με την πραγματικότητα, σε μια περιπέτεια της σειράς, που όμως βάζει τον Ιντρις Ελμπα να προβάρει για Τζέιμς Μποντ. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 22.30 στον Alpha

The Angel 607

Ο Αγγελος (The Angel) του Λουίς Ορτέγκα

Ο Κάρλος Ρομπλέδο Πουχ είναι ένας από τους διασημότερους εγκληματίες της Αργεντινής, ο οποίος ακόμη και σήμερα βρίσκεται στη φυλακή, περισσότερα από 45 χρόνια μετά, για μια σειρά από εγκλήματα που περιλαμβάνουν ληστείες, φόνους, απαγωγή και βιασμούς μετά φόνων. Ξεκινώντας της καριέρα του σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία και προικισμένος με ένα εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο, συνελήφθη σε ηλικία 20 ετών και χαρακτηρίστηκε από τον τύπο «Μαύρος Αγγελος» ή «Αγγελος του Θανάτου».

Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία, με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ στην παραγωγή, η ταινία του Αργεντίνου Λουίς Ορτέγκα κάνει το έγκλημα μια φωτογενή υπόθεση. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix

martyrs

Μάρτυρες (Martyrs) του Πασκάλ Λοζιέ

Από τους σημαιοφόρους του New French Extremity που αναπτύχθηκε στις αρχές του 21ου αιώνα, οι «Μάρτυρες» είναι ένα διαρκές σοκ. Χωρισμένο ουσιαστικά σε δύο μέρη και διαφοροποιημένο από την αμερικανική αντίληψη του torture porn, προκαλεί τα όρια του θεατή, ακόμη και του καλά εκπαιδευμένου στο είδος του horror.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

1332934705.jpg

Ο Υπουργός (L'Exercice de l' Etat) του Πιερ Σελέρ

Ο Υπουργός Μεταφορών, Μπερτράν Σαν-Ζαν, ξύπνησε τη νύχτα από τον επικεφαλής του επιτελείου του. Ενα λεωφορείο έχει ανατραπεί, οι νεκροί είναι πολλοί, κυρίως παιδιά. Ο Υπουργός αναγκάζεται αν πάει εκεί, να παραστεί και να μιλήσει στα media. Ετσι αρχίζει η οδύσσεια ενός πολιτικού σε έναν όλο και πιο περίπλοκο, δυσλειτουργικό και εχθρικό κόσμο.

Η ανθρώπινη πλευρά ενός Υπουργού και του προσωπικού, ιδεαλιστικού αλλά και παρανοϊκού του αγώνα σε μια χώρα, μια Ευρώπη, έναν κόσμο που προτιμά να βλέπει τους πολιτικούς με εχθρικό τρόπο. Τρία βραβεία Σεζάρ και μια από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς στη Γαλλία. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση στο viva.gr


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς