Παγίδα στο Διαδίκτυο

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ STREAMING / ΧΘΕΣ

To ντοκιμαντέρ/πείραμα/ακτιβιστική πράξη από την Τσεχία για τα διαδικτυακά σεξουαλικά εγκλήματα με θύματα ανήλικα κορίτσια. Πρεμίερα στο Cinobo από τις 13 Απριλίου.

Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου 2021: Ελλάς - Γαλλία συμμαχία

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 11 APR

Οκτώ σπουδαίοι Ελληνες δημιουργοί επιλέγουν και παρουσιάζουν οκτώ σπουδαίες γαλλικές ταινίες στο τμήμα του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που ορίζει την πεμπτουσία του γαλλικού σινεμά.

Thunder Force

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ STREAMING / 09 APR

H Μελίσα ΜακΚάρθι και η Οκτάβια Σπένσερ μεταμορφώνονται απροσδόκητα σε υπερηρωίδες, σε αυτή την κωμική περιπέτεια που δεν έχει τίποτα απροσδόκητο ή ξεχωριστό. [Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix.]

Βραβεία, αλλά όχι ακόμη λήξη για το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 08 APR

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 7 Απριλίου το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, με την απονομή των διακρίσεων στις διαγωνιστικές κατηγορίες του Διεθνούς και του Ελληνικού τμήματος και του Animation, στις οποίες συμμετείχαν φέτος 40, 34 και 25 ταινίες αντίστοιχα.

Ο Επιστάτης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ STREAMING / 07 APR

Νέο cult ανοσιούργημα στη φιλμογραφία του Νίκολας Κέιτζ. Διασκεδάζει όσο γρήγορα ξεχνιέται, αλλά σου μένει και η αίσθηση ενός παραισθησιογόνου τριπ που έρχεται να συνοδεύσει το ευρηματικό tagline «To 2020 δεν τέλειωσε ακόμη, παιδιά». [Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Vodafone TV.]

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.