Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


the last of us

The Last of Us

Σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική, όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, ο Τζόελ που επέζησε από το ξέσπασμα του ιού αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ελι, μια 14χρονη κοπέλα, η οποία αποτελεί και το κλειδί θεραπείας από τον ιό, έξω από μια ζώνη καραντίνας, στους Fireflies.

Σε ένα ακόμα συναισθηματικά φορτισμένο επεισόδιο γνωρίζουμε τα αδέρφια Χένρι και Σαμ και μαζί τους ζούμε μια ιστορία με εικόνες που στοιχειώνουν και σε αφήνουν, για άλλη μια φορά, μουδιασμένο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H σειρά είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV

breath in

Πειρασμός (Breath In) του Ντρέικ Ντορέμους

Ο Κιθ είναι ένας δάσκαλος μουσικής που θα προτιμούσε να ασχολείται μονάχα με τη σύνθεση. Έχει ένα όμορφο σπίτι, μια όμορφη γυναίκα, τη Μέγκαν και μια όμορφη κόρη, τη Λορίν. Κι όμως, ζει μέσα στον πόνο, ειδικά όταν η σύζυγος του δεν παίρνει σοβαρά τις μουσικές του ανησυχίες. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η Σόφι, μια σπουδάστρια από τη Βρετανία, έρχεται να μείνει μαζί τους ως φιλοξενούμενη. Η αγάπη της για το μιούζικαλ προκαλεί δεσμό με τον Κιθ. Παρότι γνωρίζουν και οι δύο του κινδύνους, δεν ξέρουν πώς να αποφύγουν αυτή την παράνομη σχέση.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στην ΕΡΤ 2

serpico 607

Serpico του Σίντνεϊ Λιούμετ

Το 1970 ο αστυνομικός Φρανκ Σέρπικο καθήλωσε με τις αποκαλύψεις του τα μέλη της επιτροπής Ναπ, που ερευνούσαν υποθέσεις διαφθοράς αστυνομικών του Τμήματος της Νέας Υόρκης. O συγγραφέας Πίτερ Μάας, με βάση την αληθινή ιστορία του Σέρπικο, έγραψε ένα βιβλίο ντοκουμέντο, που απετέλεσε την αφετηρία γι' αυτή την ταινία του Σίντνεϊ Λιούμετ. Ο Φρανκ Σέρπικο είναι ένας έντιμος αστυνομικός, που αρνείται να δωροδοκηθεί για να συγκαλύψει τις παράνομες δραστηριότητες των συναδέλφων του. Όταν αποφασίζει να καταγγείλει τα όσα συμβαίνουν γύρω του, προκαλεί την οργή των διεφθαρμένων συναδέλφων του, βάζοντας τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλ Πατσίνο κέρδισε για την ερμηνεία του τη Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφιος για Οσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου, ενώ η ταινία ήταν υποψήφια και για Οσκαρ διασκευασμένου σεναρίου, ενώ τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Μίκης Θεοδωράκης.

Η ταινία προβάλλεται στις 01.20 στο Mega

on the edge

Στα Ακρα (On the Edge) του Τζιορντάνο Τζεντερλίνι

O Λεό, ένας οδηγός μετρό, καθώς οδηγεί προσεγγίζοντας τον επόμενο σταθμό, βλέπει ένα νεαρό άντρα σε ένταση, στην άκρη της πλατφόρμας. Λίγο πριν αυτός πέσει στις γραμμές, αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον γιο του. Καθώς ο Λεό, δεν είχε συναντήσει το παιδί του για χρόνια, ανακαλύπτει πως ο νεαρός ήταν μπλεγμένος σε μια αιματηρή ληστεία, και αποφασίζει να ακολουθήσει τα ίχνη του.

Θρίλερ για γερά νεύρα παραγωγής Βελγίου, Γαλλίας, Ισπανίας. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη μέσω viva.gr

The Guilty 607 1

Ο Ενοχος (The Guilty) του Γκούσταβ Μέλερ

O Aσγκερ ξεκινά τη βάρδιά του στα επείγοντα τηλεφωνήματα της αστυνομίας. Δεν είναι αυτή η δουλειά του. Κανονικά, θα έπρεπε να είναι έξω, στη δράση. Αύριο είναι η δίκη του. Οι δημοσιογράφοι έχουν βρει το κινητό του, τον παρενοχλούν για μια δήλωση. Ο Ασγκερ δουλεύει στα τηλέφωνα γιατί είναι τιμωρημένος και υπό περιορισμό. Τι έχει κάνει; Είναι ένοχος; Θα τον υπερασπιστεί ο συνεργάτης του; Θυμάται τι πρέπει να πει; Τα τηλέφωνα χτυπούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία – να χάνει το χρόνο του πίσω από ένα γραφείο απαντώντας σε μεθυσμένους κι ανόητους. Μέχρι που στην άλλη άκρη της γραμμής ακούει την πνιγμένη, τρομοκρατημένη φωνή της Ιμπεν. Του μιλάει με κώδικα, σαν να έχει καλέσει τη μικρή της κόρη, ενώ στην πραγματικότητα εκπέμπει SOS. Ο πρώην άντρας της βγήκε από τη φυλακή, κι μετά από ένα βίαιο επεισόδιο με τα παιδιά, την απήγαγε. Ο Ασγκερ βρίσκεται στο ακουστικό κι η Ιμπεν σ' ένα λευκό βαν που τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση και προς το θάνατό της.

Ενας άνθρωπος, ένα δωμάτιο, ένα τηλέφωνο. Με ένα εξαιρετικό σενάριο κι αυτοπεποίθηση στην κάμερα, ο Γκούσταβ Μέλερ, στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, καταθέτει ένα μικρό αριστούργημα - ένα masterclass στο χτίσιμο του κινηματογραφικού σασπένς. Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Σάντανς, Βραβείο Κοινού και Ανδρικής Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.