Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 10 Απριλίου

στα 10

Το Flix προτείνει τις καλύτερες επιλογές σε τηλεόραση, πλατφόρμες και online φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 10 Απριλίου

Οσο δεν μπορούμε να πάμε σινεμά, δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες (και σειρές). Και επιλέγουμε για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς



Thunder Force του Μπεν Φαλκόνε

Από μια ριπή κοσμικής ακτινοβολίας, που χτυπά την γη, μια ομάδα κοινωνιοπαθών, αποκτούν υπερδυνάμεις και η έλλειψη συνείδησής τους, τους μεταμορφώνει σε σούπερ κακούς που ονομάζονται «Αχρείοι» . Η γονείς της μικρής, έξυπνης, Εμίλι θα σκοτώθουν σε μια επίθεση κι εκείνη θα αποφασίσει ότι μια μέρα θα τους τιμωρήσει. Προς το παρόν, προστάτιδά της θα αποδειχθεί η συμμαθήτριά της Λίντια, ένα μάλλον άτσαλο μα καλόκαρδο κορίτσι που θα γίνει η καλύτερή της φίλη. Χρόνια μετά κι ενώ έχουν απομονωθεί, θα συναντηθούν ξανά και με την Εμιλι να έχει εφεύρει μια φόρμουλα που δίνει υπερδυνάμεις θα γίνουν οι Thunder Force, υπερήρωες που θα αποφασίσουν να τιμωρήσουν τους Αχρείους. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για το «Thunder Force».

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix με ελληνικούς υπότιτλους.


Καλοκαίρι του ‘85 του Φρανσουά Οζόν

Το καλοκαίρι των 16 χρόνων του, ο Αλεξίς, κατά την διάρκεια μιας εκδρομής με σκάφος στην θάλασσα, στις ακτές της Νορμανδίας, γλιτώνει το ναυάγιο χάρη στην ηρωική επέμβαση του 18χρονου Νταβίντ. Ο Αλεξίς μόλις γνώρισε τον φίλο των ονείρων του. Αλλά θα κρατήσει άραγε το όνειρο περισσότερο από ένα καλοκαίρι; Το καλοκαίρι του ’85.

Η ταινία είναι μέρος του Πανοράματος του 21ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας και προβάλλεται διαδικτυακά, στις 10 και 11 Απριλίου (μέχρι τις 11:59 μμ). Κλείστε εισιτήριο!


Μαδαγασκάρη των Ερικ Νταρνέλ και Τομ ΜακΓκραθ

Ο Μάρτι, μια ζέβρα που αισθάνεται δυστυχία ζώντας μέσα στο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης, αποφασίζει να το σκάσει, για να βρει τη χαμένη ελευθερία. Αποφασίζουν όμως να τον ακολουθήσουν και κάποιοι φίλοι: ο Λεξ το λιοντάρι, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια, ο ιπποπόταμος. Μαζί τους και μια παρέα πιγκουΐνων, που όμως δεν θα προλάβουν να χαρούν, αφού σύντομα συλλαμβάνονται για να καταλήξουν στη Μαδαγασκάρη. Κι εκεί αρχίζουν τα δύσκολα!

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο OPEN.


Καζίνο του Μάρτιν Σκορσέζε

Δύο μέλη της Μαφίας μετακομίζουν στο πολλά υποσχόμενο Λας Βέγκας. Στον επικίνδυνο υπόκοσμο της πόλης, θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μπελάδες και τελικά θα τα θαλασσώσουν... ο καθένας με τον τρόπο του.

Η ταινία προβάλλεται στη 01.05 στο Cosmote Cinema 1HD.


Στα Μαχαίρια του Ράιαν Τζόνσον

Η υπόθεση τοποθετείται και περιστρέφεται γύρω από την έπαυλη των Θρόμπι, εκεί όπου η ημέρα των 85ων γενεθλίων του συγγραφέα Χάρλαν Θρόμπι θα είναι και αυτή που θα τον βρει να έχει αυτοκτονήσει, αφήνοντας τα μέλη της οικογένειάς του (και πιθανούς του κληρονόμους) και την πιστή του νοσοκόμα στο έλεος μιας έρευνας που διεξάγει ο ιδιότροπος ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ για το τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ του θανάτου του. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για το «Στα Μαχαίρια».

Προβάλλεται στις 12.55 στο Nova Cinema 1 HD.


Monster της Πάτι Τζένκινς

Μια βασανισμένη γυναίκα με τραυματικά βιώματα που έχει φτάσει στο σημείο να πουλά το κορμί της για να επιβιώσει, βρίσκεται χαμένη στην άκρη μιας αφιλόξενης λεωφόρου της Φλόριντα, όταν γνωρίζει μια μοναχική κοπέλα, τη Σέλμπι. Οι δύο γυναίκες θα έρθουν πολύ κοντά και θα αποφασίσουν να μείνουν μαζί, αναζητώντας μια διέξοδο στις ζωές τους. Όμως η επιστροφή στην πορνεία και ένα απρόβλεπτο γεγονός, θα προκαλέσουν μια αιματηρή σειρά δολοφονιών. Η Σαρλίζ Θερόν κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου το 2004, τη Χρυσή Σφαίρα και μια σειρά από βραβεία για την εντυπωσιακή ερμηνεία της.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς