Buzz

Μαντέψτε ποιου την ιστορία θα μάθουμε στο «Untitled Han Solo Movie»

στα 10

Καθώς το «Star Wars» απλώνει τα πλοκάμια του, προς το «Episode VIII» και το «Rogue One», ο Μπομπ Αϊγκερ αποκαλύπτει μια υπέροχη είδηση.

Μαντέψτε ποιου την ιστορία θα μάθουμε στο «Untitled Han Solo Movie»

Το σύμπαν του «Star Wars» έχει πάρει φωτιά. Το «Star Wars: Episode VIII» είναι ήδη στα γυρίσματα με σκηνοθέτη τον Ράιαν Τζόνσον, η ταινία θα είναι έτοιμη για τον Δεκέμβριο 2017, ενώ έχει ξεκινήσει και η προπαραγωγή του ένατου επεισοδίου του «Πολέμου των Αστρων» που θα βγει στις αίθουσες το 2019 σε σκηνοθεσία του Κόλιν Τρέβοροου του «Jurassic World». Νωρίτερα κι απ' τα δυο, στις 16 Δεκεμβρίου του 2016 θα βρίσκεται στις αίθουσες το «Rogue One», το πρώτο spin-off του «Πολέμου των Αστρων», με σκηνοθέτη τον Γκάρεθ Εντουαρντς του «Godzilla», το οποίο θα αφηγείται την προσπάθεια μιας ομάδας μαχητών της Επανάστασης να κλέψουν τα σχέδια για το Αστρο του Θανάτου πριν αυτό χρησιμοποιηθεί από την Αυτοκρατορία.

Δείτε παρακάτω το πρώτο teaser για το επεισόδιο VIII του «Πολέμου των Αστρων» στο οποίο ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστούν μαζί με τους γνωστούς άγνωστους και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο και η Λόρα Ντερν.


Ωστόσο, ο Μπομπ Αϊγκερ, το μεγάλο αφεντικό της Disney, παρουσιάζοντας το νέο σύμπαν του «Star Wars» στο Deutsche Bank 2016 Media, Internet & Telecom Conference, μίλησε για μια άλλη ταινία, που τώρα σχεδιάζεται ως spin-off του spin-off «Rogue One» και προς το παρόν λέγεται «Untitled Han Solo Movie». Η ταινία θα είναι το origin story του ακαταμάχητου πιλότου και λαθρέμπορου, τα παλικάρια σφάζονται στην ποδιά του Αϊγκερ για το ποιος θ' αναλάβει το ρόλο που δόξασε ο Χάρισον Φορντ. Στην ταινία, όμως, θα πρωταγωνιστεί επίσης ο Chewie, θα μάθουμε τη δική του ιστορία, αλλά θα δούμε και πώς πρωτογνωρίστηκε με τον Χαν Σόλο και πώς οι δυο αχώριστοι φίλοι συναντήθηκαν. Ο Μπομπ Αϊγκερ τοποθέτησε χρονικά την ταινία στο 2018 και θα τη σκηνοθετήσουν οι δημιουργοί του «Lego Movie», Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ.

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: