Buzz

Είμαστε έτοιμοι για όλη την αλήθεια! Ηρθε το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens»

στα 10

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς δίνει τη δική του, επική αίσθηση στο νέο «Star Wars», ενώ το τρέιλερ μας αφήνει με κενά πλοκής. Καλά που υπάρχει κι ο Χάρισον Φορντ!

Είμαστε έτοιμοι για όλη την αλήθεια! Ηρθε το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens»

Update 24.10: Μέσα στις πρώτες 24 ώρες προβολής του, το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens» προβλήθηκε 112 εκ. φορές online, σπάζοντας το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ που ήταν... δικό του, με το δεύτερο teaser της ταινίας που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Μαζί με τα 16 εκ. θεατές που είδαν το τρέιλερ της ταινίας στην πρώτη του τηλεοπτική προβολή τη δευτέρα, έκανε ήδη 128 εκ. θεάσεις!

To πολυαναμένομενο, έβδομο μέρος της saga του «Πολέμου των Αστρων», αναμένεται να κατέβει στον δικό μας πλανήτη στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων - λίγο νωρίτερα, 18 Δεκεμβρίου, στην Αμερική. Το πρώτο τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens», μόλις λάνσαρε, λοιπόν, το πρώτο και, κατά τα λεγόμενα, τελευταίο, μεγάλο, χορταστικό τρέιλερ του, ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος (με τη συμμετοχή των πρωταγωνιστών της κλασικής περιόδου της κινηματογραφικής σειράς, Χάρισον Φορντ, Μαρκ Χάμιλ και Κάρι Φίσερ), αλλά και ενθουσιασμό για το... διαγαλαξιακό κινηματογραφικό μέλλον!

Διαβάστε ακόμη: Οι αίθουσες στην Αμερική παίρνουν τα μέτρα τους για την επέλαση του «Star Wars: The Force Awakens»

Η νέα ταινία πιάνει την ιστορία 30 χρόνια μετά τα γεγονότα στην «Επιστροφή των Τζεντάι», είναι φυσικά σκηνοθετημένη από τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και, εκτός από την «παλιά φρουρά», πρωταγωνιστούν οι Ανταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Οσκαρ Αϊζακ, Λουπίτα Νιόνγκ'ο, Αντι Σέρκις, Ντόμναλ Γκλίσον, Αντονι Ντάνιελς, Πίτερ Μέιχιου και ο Μαξ φον Σίντοφ. Το καλό με το τρέιλερ είναι ότι διαρκεί δυόμιση γεμάτα λεπτά. Το κακό είναι ότι δεν αποκαλύπτει και πολλά για την πλοκή της ταινίας, αφήνοντάς μας με σχετικές απορίες. Να τι σκεφτήκαμε βλέποντας το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens», το οποίο μπορείτε να καμαρώσετε παρακάτω.

Κι αν νιώσετε μια συγκίνηση, ακόμα περισσότερη αισθάνθηκε η Ντέιζι Ρίντλεϊ που υποδύεται τη Ρέι: δείτε στο τέλος του κειμένου το βίντεο με τις αντιδράσεις της καθώς βλέπει το τρέιλερ στο κρεβάτι και... διαλύεται τόσο, μα τόσο χαριτωμένα! Και πιο κάτω ο Τζον Μπογιέγκα δίνει τον ορισμό του epic!

  • Οι ήρωες του νέου επεισοδίου της saga είναι, όπως πάντα, αντι-ήρωες, με τη Ρέι της Ντέιζι Ρίντλεϊ να χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «ο κανένας».
  • Η γενική αίσθηση είναι αυτή της ματαιότητας κι εκφράζεται ρομαντικά από τον Φιν του Τζον Μπογιέγκα, ο οποίος όμως, κάτι μας λέει, στην πορεία της ταινίας θα κάνει μαγικά πράγματα.
  • Ο Ανταμ Ντράιβερ μοιάζει - ή, μάλλον... ακούγεται - εκπληκτικός ως μετα-Νταρθ Βέιντερ, φιλοσοφώντας κυριαρχικά καθώς κοιτάζει το κατεστραμμένο και ταπεινωμένο κράνος του Νταρθ.
  • Οι νέοι ήρωες της ταινίας - όπως ίσως κι οι νέοι θεατές - μάλλον δεν έχουν δει τις προηγούμενες ταινίες της σειράς και χρειάζονται τον Χαν Σόλο να τους θυμήσει τι έγινε ως τώρα. Δε βαριέσαι, ας έχουμε τον Χάρισον Φορντ να μιλά στην οθόνη κι ας κάνει και recap.
  • Η Κάρι Φίσερ έχει μεταμορφώσει τη φαντασίωση της Πριγκίπισσας Λέια σε μελαγχολική γερόντισσα.
  • Λουκ Σκάιγουοκερ μας είπαν και Λουκ Σκάιγουοκερ δε βλέπουμε. Ενώ ο Μαρκ Χάμιλ συμμετέχει κι αυτός, ως μέλος της «παλιάς φρουράς», στην ταινία, είναι απών από το τρέιλερ (δεν είναι αυτός που αγκαλιάζει την Κάρι Φίσερ, ε;), προφανώς γιατί κι ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θέλει να κρατήσει και κάποια απ' τα χαρτιά του κρυφά.
  • Η γενική αίσθηση σ' αυτό το ατμοσφαιρικό, αλλά μάλλον αφαιρετικό τρέιλερ, είναι επιβλητική, με το χαρακτηριστικό μαύρο - κόκκινο - λευκό που αγαπά ως παλέτα ο Εϊμπραμς, με έντονη τη νοσταλγία για το παρελθόν και την υπόνοια ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Γιατί, αναμφίβολλα, όση δράση δεν έχει το τρέιλερ, θα την έχει η ταινία!

star wars 607

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens»: