Buzz

Ακόμη δεν είδαμε το «Star Wars VII» και ετοιμάζεται spin-off του «Πολέμου των Αστρων»

στα 10

Το ρεπορτάζ ανήκει στο The Hollywood Reporter που δημοσιεύει σήμερα τις προετοιμασίες για ένα spin-off του «Πολέμου των Αστρων» με πιο λαμπερό και από το «Star Wars VII» καστ...

Ακόμη δεν είδαμε το «Star Wars VII» και ετοιμάζεται spin-off του «Πολέμου των Αστρων»

Το spin-off που κανείς δεν ξέρει ακόμη τι θα είναι θα σκηνοθετήσει ο Γκάρεθ Εντουαρντς του «Godzilla» και τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για το καστ αναφέρουν ως πιθανές υποψήφιες την Τατιάνα Μασλάνι του «Orphan Black», την Ρούνι Μάρα και την Φελίσιτι Τζόουνς, η τελευταία με φρέσκια την υποψηφιότητά της για Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το «The Theory of Everything».

Το φιλμ του Εντουαρντς έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στην Αμερική (16 Δεκεμβρίου 2016), αλλά η Disney ετοιμάζει ακόμη ένα spin-off για τον Πόλεμο των Αστρων με σκηνοθέτη τον Τζος Τρανκ (του reboot των «Fantastic Four») που κανείς δεν γνωρίζει για πότε προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Κι αν το teaser του «Star Wars: The Force Awakens» το σκηνοθετούσε ο... Γουές Αντερσον;

Το πρώτο draft του σεναρίου υπογράφει ο Γκάρι Γουίτα, ο οποίος όμως αποχώρησε και έτσι το φιλμ αναζητά σεναριογράφο. Πολλοί λένε πως θα αναλάβει ο Σάιμον Κίνμπεργκ (ο οποίος γράφει μαζί με τον Λόρενς Κάσνταν το σενάριο για την ταινία του Τζος Τρανκ), αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα. Οπως και οι φήμες για τις τρεις ηθοποιούς που μπαίνουν από την πίσω πόρτα στο σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων».

Μοναδική παρατήρηση. Μήπως όλος αυτός ο βομβαρδισμός γύρω από την... επιστροφή του «Πολέμου των Αστρων», με ήδη τρεις ταινίες να ετοιμάζονται γυρίσει μπούμπερανγκ στη Disney που θα ήταν προτιμότερο να επικεντρώσει τις δυνάμεις της στο να χτίσει το hype για το κεντρικό φιλμ, αυτό του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς που άλλωστε αποτελεί και το μόνο που κάποιος μπορεί να περιμένει με την όποια ανυπομονησία;

Διαβάστε και δείτε ακόμη: