Buzz

Αλλάζουμε; συλλεκτικές κάρτες αποκαλύπτουν τους νέους ήρωες του «Star Wars: The Force Awakens»

στα 10

H Lucasfilm βρίσκει τον πιο παιχνιδάρικο τρόπο να αποκαλύψει την ταυτότητα των νέων ηρώων του «Star Wars: The Force Awakens». Κατασκευάζει συλλεκτικά χαρτάκια για να ανταλλάζουμε. Ξέρετε... «Το 'χω, το 'χω, το΄χω διπλό».

Αλλάζουμε; συλλεκτικές κάρτες αποκαλύπτουν τους νέους ήρωες του «Star Wars: The Force Awakens»

Πριν από δύο εβδομάδες, η κυκλοφορία του πρώτου teaser του «Star Wars: The Force Awakens» από τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς «broke the Internet». Σάλος με το νέο φωτόσπαθο, τον μαύρο stormtrooper (χμμ, όχι, δεν μπορούμε να είμαστε correct εδώ με τον όρο αφροαμερικανός, γιατί δεν μιλάμε για Αμερική αλλά ένα γαλαξία far far away...), την (άγνωστη) γυναίκα μαχητή, το little cute droid που μοιάζει να κυλά πάνω σε μπάλα του τένις. Ω, οι φανς είχαν πολλά να πουν.

Σήμερα, η Lucasfilm βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Και με τι εμπνευσμένο, συλλεκτικό τρόπο! Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς (σκηνοθέτης και συνσεναριογράφος της ταινίας) και η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι αποκαλύπτουν την ταυτότητα των χαρακτήρων (ζωντανών και άψυχων) μέσα από συλλεκτικές κάρτες.

Χαζέψτε τις:

star wars trading cards9 607

11: ο BB-8 ρολάρει!

Το πιο χαριτωμένο baby droid έχει ήδη βρει το φανατικό κοινό του ανάμεσα στους πιστούς φανς της Star Wars saga. Προορίζετα να έχει κάποιον παρόμοια φιλικό/αστείο ρόλο με τον θρυλικό R2; Θα δείξει...

star wars trading cards3 607

76: ο Finn το 'σκασε!

Ο μαύρος Stormtrooper (Τζον Μπογιέγκα) που εμφανίζεται αλαφιασμένος και λαχανιασμένος στο teaser πιθανολογείται ότι είχε αιχμαλωτιστεί από τη Σκοτεινή Δύναμη και τον συναντάμε στο δρόμο της μεγάλης φυγής. Δεν μας έδωσαν επίθετο για τον Φιν...

star wars trading cards2 607

53: Poe Dameron, πιλότος X-Wing

Πο Ντάμερον, αυτά είναι τα σωστά Star Wars ονόματα! Επίσης, όταν ο νέος X-Wing πιλότος έχει και τη μορφή του Οσκαρ Αϊζακ («Inside Llewyn Davis») περιμένουμε πολλά. Μία εσωτερική πάλη ανάμεσα στο φως/σκοτάδι, κάτι τέλος πάντων...

star wars trading cards1 607

74: H Rey πατάει γκάζια

Ωστε δε θα ονομάζεται «Κίρα» ο ρόλος που ερμηνεύε η Ντέιζι Ρίντλεϊ, αλλά Ρέι. Μήπως δεν έχουμε επίθετο ακόμα γιατί μπορεί να προδώσει ότι είναι απόγονος του/της... (συμπληρώστε!)

star wars trading cards5 607

67: Ο Kylo Ren ενεργοποιεί το φωτόσπαθό του!

Οχι δεν μιλήσουμε πάλι για Το Θέμα που προκάλεσε ΑΥΤΟ το φωτόσπαθο - έχουν εξαντληθεί όλα. Ούτε γνωρίζουμε ποιος ηθοποιός θα ερμηνεύσει αυτή τη σκοτεινή απειλητική φιγούρα. Ξέρουμε όμως ότι θα είναι εχθρός, καθώς όπως μας πληροφορεί το teaser κι ο τίτλος της ταινίας «the dark side awakens!» Μάθαμε όμως το όνομά του: Κάιλο Ρεν!

star wars trading cards4 607

81: Stormtroopers συντάσσονται για μάχη!

Τι θα μας δείξει ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς; Πόσο μεγάλου μεγέθους θα είναι η μάχη; Τι μπορεί να γίνει πια για να εντυπωσιαστούν οι φανατικοί;

star wars trading cards8 607

88: X-Wings in formation!

Kαλώς τα παιδιά τα δικά μας. Το design των νέων X-Wings είναι λίγο δαφορετικό - τα φτερά ανοίγουν, όμως μοιάζουν εξίσου απειλητικά και δυναμικά όπως ο αεροστόλος που νίκησε την Αυτοκρατορία. Επίσης το ότι πετάνε πάνω από κάτι που (οι φανατικοί υποστηρίζουν ότι) μοιάζει με λίμνη δίνει ένα μικρό κλου για τη μάχη (;)

star wars trading cards6 607

96: The Millennium Falcon

Συγκίνηση. Το Millennium Falcon still kicking ass, 30 χρόνια μετά την «Επιστροφή των Τζεντάι».

Διαβάστε και δείτε ακόμα: