Buzz

«Star Wars VII»: ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς μάς συστήνει το X-Wing σε ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα

στα 10

Με ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα βίντεο ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς μάς τρυπώνει για λίγο στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Star Wars VII» στο Λονδίνο και μας αποκαλύπτει το X-Wing μαχητικό αεροσκάφος. Δείτε το...

«Star Wars VII»: ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς μάς συστήνει το X-Wing σε ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα του «Star Wars VII», του έβδομου επεισοδίου του «Πολέμου των Αστρων», έχουν ξεκινήσει εδώ κι δύο μήνες περίπου σε Αμπου Ντάμπι και Λονδίνο. Γνωστή είναι και η μικρή καθυστέρηση στην παραγωγή που προκάλεσε ο τραυματισμός του Χάρισον Φορντ, όταν η υδραυλική πόρτα του Millennium Falcon, του διαστημικού σκάφους του Χαν Σόλο, πλάκωσε το πόδι του. Οσο ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς περιμένει τον Χαν Σόλο να αναρρώσει, ένα φιλανθρωπικό πρότζεκτ τον εμπνέει να μας δείξει κάτι ακόμα από το σετ των γυρισμάτων.

Ενα βίντεο που παρουσιάζει ο ίδιος, αναγνωρίζοντας ότι βρίσκεται στα στούντιο στο Λονδίνο, υποστηρίζει τη φιλανθρωπική καμπάνια της Unicef «Force for Change» («Με Δύναμη για Αλλαγή») και μας προτρέπει να πάρουμε μέρος στις δωρεές και να στηρίξουμε τα ερευνητικά εργαστήρια της οργάνωσης.

Ως αντάλλαγμα, το πλάνο ανοίγει και ο Εϊμπραμς αποκαλύπτει ότι στέκεται μπροστά από ένα X-Wing πολεμικό σκάφος (μάλιστα ένας πιλότος μπαίνει κι ετοιμάζεται για απογείωση, όσο ο σκηνοθέτης λέει τις τελευταίες του λέξεις).

1

2

Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε, δεν πρόκειται για τυπικό X-Wing (όπως το μάθαμε από τις μέρες της «Επιστροφής των Τζένταϊ» τουλάχιστον). Οι φανατικοί που ήδη ανέλυσαν κάθε σπιθαμή του βίντεο, συμπεραίνουν ότι η μηχανή του είναι εντελώς διαφορετική, ενώ δίπλα στον πιλότο θα έπρεπε κανονικά να κάθεται ένα ρομπότ-συγκυβερνήτης. Βέβαια, καθώς η πλοκή του 7ου επεισοδίου διαδραματίζεται δεκαετίες μετά την «Επιστροφή των Τζεντάι», ένα νέου τύπου X-Wing είναι μόνο φυσικό να υπάρχει.

Δείτε το βίντεο, αλλά κρατήστε επίσης στο μυαλό σας μία μικρή επιφύλλαξη: ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς μπορεί να «αποκάλυψε» το νέο X-Wing, μπορεί να στάθηκε δίπλα σ' ένα κομμάτι σκηνικού που δε θα χρησιμοποιηθεί στην ταινία, μπορεί να μπλοφάρει. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Ομως ο ίδιος ξέρει πολύ καλά να τραβάει την προσοχή μας. Ειδικά όταν είναι για καλό σκοπό.


Διαβάστε όλα όσα γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο «Star Wars VII»: