Buzz

To καστ του «Star Wars VII» σε απαρτία

στα 10

Μετά από φήμες που επιβεβαιώθηκαν, άλλες που διαψεύσθηκαν, comebacks που προκαλούν υστερία και νέο διαγαλαξιακό αίμα, αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του καστ του έβδομου επεισοδίου του «Πολέμου των Αστρων».

To καστ του «Star Wars VII» σε απαρτία

«Σας ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό το καστ του "Star Wars: Episode VII". Είναι ταυτόχρονα συναρπαστικό αλλά και σουρεαλιστικό να βλέπεις το αγαπημένο αυθεντικό καστ και τους σπουδαίους νέους ηθοποιούς όλους μαζί να ζωντανεύουν αυτόν τον κόσμο για ακόμη μια φορά. Ξεκινάμε γυρίσματα σε λίγες εβδομάδες και όλοι κάνουν το καλύτερο για να κάνουν τους θαυμαστές περήφανους.»

Με αυτά τα λόγια ανακοίνωσε το καστ του έβδομου επεισοδίου του «Πολέμου των Αστρων» ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς που αποτελείται από τους Χάρισον Φορντ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Κάρι Φίσερ, Πίτερ Μέιχιου, Τζον Μπογιέκα, Ανταμ Ντράιβερ, Οσκαρ Αϊζακ, Αντι Σέρκις, Ντόμνχολ Γκλίζον, Μαρκ Χάμιλ, Αντονι Ντάνιελς, Κένι Μπέικερ και τον Μαξ φον Σίντοφ.

To πραγματικά νέο όνομα - από αυτά που δεν είχαν ανακοινωθεί - είναι ο Οσκαρ Αϊζακ του «Inside Llewyn Davis», ενώ απ' όσο φαίνεται οι φήμες που ήθελαν την Λουπίτα Νιόνγκ'ο να είναι η οσκαρική προσθήκη στο σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων» ήταν απλά... φήμες. Ωστόσο θα υπάρξει η ανακοίνωση ακόμη μιας γυναίκας ηθοποιού που δεν έχει οριστικοποιηθεί και έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τη Νιόνγκ'ο στην πασαρέλα (από σταρ) της ταινίας.

Πηγές αναφέρουν πως ο Ανταμ Ντράιβερ (του «Girls») θα παίξει έναν κακό, ο Οσκαρ Αϊζακ θα μοιάζει με τον Χαν Σόλο, ο Τζον Μπογιέκα έναν Τζεντάι, η Ντέιζι Ρίντλει την κόρη του Χαν Σόλο και της Πριγκίπισσας Λέια.

To «Star Wars VII», που θα διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της «Επιστροφής των Τζεντάι», υπογράφει στη σκηνοθεσία ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, το σενάριο υπογράφει ο ίδιος και ο Λόρενς Κάσνταν, ενώ ο Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει για να γράψει τη μουσική στο νέο επεισόδιο της πιο διάσημης saga του σινεμά, το οποίο αναμένεται στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

Δείτε εδώ μεγαλύτερη τη φωτογραφία με το meeting του καστ του «Star Wars VII»:

2

Διαβάστε ακόμη: