Buzz

Ο Chewbacca επιστρέφει!

στα 10

Ο Πίτερ Μέιχιου υπογράφει για να ξαναεμφανιστεί ως ο θρυλικός «Τσουμπάκα» στο «Star Wars VII»!

Ο Chewbacca επιστρέφει!

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς ξεκίνησε γυρίσματα για το «Star Wars: Episode VII», όπως το επιβεβαίωσε πριν από λίγες μέρες ο Πρόεδρος της Disney, Αλαν Χορν. «Ξεκινήσαμε, ναι. Οχι δεν έχουμε όλο το καστ ακόμα, όμως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Αργούμε γιατί θέλουμε να είναι τα πάντα τέλεια. Το μυστικό είναι το σενάριο. Τα πάντα είναι σενάριο, σενάριο, σενάριο...»

Μετά την ιστορική Star Wars τριάδα των Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ και Μαρκ Χάμιλ που έχουν επιβεβαιώσει ένα τουλάχιστον πέρασμα, ένας ακόμα ηθοποιός του αυθεντικού καστ υπέγραψε και δεν είναι καθόλου τυχαίος.

Ο Πίτερ Μέιχιου, ο θρυλικός «Chewbacca» συμφώνησε να ξαναφορέσει τη μαλλιαρή φορεσιά του και να σταθεί στο πλευρό του Χανς Σόλο/Χάρισον Φορντ στο Επεισόδιο 7 του franchise.

Η είδηση διέρρευσε όταν ο Μέιχιου ακύρωσε μία εμφάνισή του στο Comicpalooza «γιατί θα βρίσκεται σε γυρίσματα». Οι φανατικοί οπαδοί συνέδεσαν το γεγονός ότι το φεστιβάλ θα λάβει χώρα από τις 23 έως τις 26 Μαΐου με τα γυρίσματα του Star Wars και ξέσπασε ιντερνετική φρενίτιδα.

Διαβάζουμε πολλά για την πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2015. Τα περισσότερα είναι φήμες, wishful thinking, παραφιλολογία φανατικών blogers και κάποια όντως επιβεβαιώνονται.

Τι ξέρουμε:

Για όλα τα υπόλοιπα πρέπει να περιμένουμε...

Προς το παρόν δείτε ένα 60λεπτο ντοκιμαντέρ για το πώς γυρίστηκε «Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 1 - Η Αόρατη Απειλή»