Buzz

Η Πριγκίπισσα Λέια σε διαγαλαξιακό οίκο ευγηρίας

στα 10

Η Κάρι Φίσερ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στο νέο «Star Wars» και δίνει απίθανες πληροφορίες για τη θρυλική ηρωίδα της.

Η Πριγκίπισσα Λέια σε διαγαλαξιακό οίκο ευγηρίας

«Η Disney θα συνεχίσει την κινηματογραφική σειρά του ‘Πολέμου των Αστρων’, γυρίζοντας ταινίες που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις αίθουσες στις αρχές του 2015. Μπορείτε να μας επιβεβαιώσετε ότι θ’ αναλάβετε ξανά το ρόλο της Πριγκίπισσας Λέια;»

«Ναι.»

Ετσι ακριβώς πήγε ο διάλογος της Κάρι Φίσερ με δημοσιογράφο του Palm Beach Illustrated και η φήμη έγινε μονολεκτικά πραγματικότητα.

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη, η πάντα διασκεδαστική και κυνική Φίσερ περιέγραψε πώς μοιάζει η Πριγκίπισσα Λέια τώρα, τόσα χρόνια μετά το ντεμπούτο της: «Με ηλικιωμένη κυρία. Βρίσκεται σ’ έναν διαγαλαξιακό οίκο ευγηρίας. Νομίζω ότι είναι και τώρα ακριβώς όπως ήταν τότε, μόνο πιο αργή και λιγότερο πρόθυμη να πάρει μέρος στη μεγάλη μάχη.»

Και η μνημειώδης της εμφάνιση: «Εχει ακόμα τα μαλλιά της κεφτεδάκια και φοράει μπικίνι. Γιατί πάσχει μάλλον από σύνδρομο sundowners. Μόλις πέφτει ο ήλιος, νομίζει ότι είναι ξανά εικοσάχρονη, φοράει το μπικίνι και τη βάζουν στο ίδρυμα.»

Α, άρα μάλλον η Φίσερ κορόιδευε για τη συμμετοχή της στους νέους «Πολέμους των Αστρων»; Ισως όχι. Μπορεί η συνέντευξή της αυτή να είναι σκέτη πλάκα, αλλά με τον Χάρισον Φορντ να διατείνεται «ανοιχτός στην ιδέα» της δικής του επιστροφής και τον Μαρκ Χάμιλ να εκφράζει την ελπίδα «να ξανασυναντηθούν όλοι μαζί», ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τις νέες ταινίες του «Πολέμου των Αστρων».