Buzz

Ο Χάρισον Φορντ το επιβεβαιώνει: επιστρέφει ως Χαν Σόλο

στα 10

O 70χρονος σταρ δήλωσε ότι θα ενώσει δυνάμεις με τους Μαρκ Χάμιλ και Κάρι Φίσερ για το «Star Wars Episode VII» που ετοιμάζει η Disney και ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς!

Ο Χάρισον Φορντ το επιβεβαιώνει: επιστρέφει ως Χαν Σόλο

Από ό,τι φαίνεται ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς ετοιμάζει το σίκουελ του αιώνα! Το 7ο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων» θα έχει το αυθεντικό καστ της τριλογίας που εκτόξευσε την μυθολογία της ταινίας στο... έξω καλτ διάστημα. Τόσο η Κάρι Φίσερ, όσο κι ο Μαρκ Χάμιλ είχαν πρόσφατα δηλώσει πρόθυμοι να επιστρέψουν, 30 χρόνια μετά, ως Πριγκίπισσα Λέια και Λουκ Σκαϊγουόκερ.

Ο Χάρισον Φορντ όμως, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ο πιο δύσκολος - ακόμα και σε υποθετικά σενάρια. Μπορεί να έκανε το τόλμημα να επιστρέψει ως Ιντιάνα Τζόουνς, αλλά κάθε φορά που τον ρωτούσαν για τα σίκουελ των Star Wars ήταν κατηγορηματικά αρνητικός.

Χθες όμως, σε συνέντευξή του στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας ταινίας του «42», το αποκάλυψε: ετοιμάζεται να αναλάβει ξανά το ρόλο του Χαν Σόλο. Μιλώντας σε δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού WGN9 του Σικάγο που τον ρώτησε αν «υπάρχει περίπτωση η παλιοπαρέα να εμφανιστεί ξανά στο ''Star Wars Episode VII''» ο Φορντ απάντησε χαμογελαστά και καταφατικά.

«Είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα αυτό. Το περιμένω σαν τρελός. Δεν είναι εντελώς επίσημο, αλλά το έχω σίγουρο. Θα γίνει!»

Πώς ακριβώς θα εμφανίσουν τους ήρωες τώρα, χωρίς να ξενερώσουν τους θεατές που θα δουν τα καλτ είδωλά τους γερασμένα, είναι ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο έχει φύγει πια από τα χέρια του Τζορτζ Λούκας και του Λόρενς Κάσνταν: το σενάριο στο 7ο επεισόδιο υπογράφει ο Μάικλ Αρντ (σεναριογράφος του «Toy Story 3»).

Πάντως ένα μήνα πριν το «Entertainment Weekly» μίλησε για μια ιδέα που θέλει τον γερασμένο Χαν Σόλο να εμφανίζεται απλά στα μόνιτορ του Φάλκον και να πετάει τις γνωστές του ατάκες ως σύμβουλος του νέου πληρώματος.

Θα το ανακαλύψουμε σύντομα: το 7ο επεισόδιο πρέπει να είναι έτοιμο για πρεμιέρα μέσα στο 2015, ενώ έχει υπογραφεί η ασφαλιστική δικλείδα ότι θα ετοιμάζονται σίκουελ ανά 2 με 3 χρόνια. Η Disney μάλιστα συζητά την εκδοχή και για κάποιες spin-off περιπέτειες με πρωταγωνιστές μερικούς μόνο από τους ήρωες των Star Wars ταινιών.

Πολλές οι φήμες, ένα είναι όμως σίγουρο: η Star Wars αυτοκρατορία επιστρέφει!

Διαβάστε περισσότερα για το «Star Wars Episode VII»: