Industry

«Star Wars 7»: Θα γίνει, αλλά… ποιος θα το κάνει;

στα 10

Η παραφιλολογία για το ποιος θα σκηνοθετήσει το νέο επεισόδιο του κληροδοτήματος του Τζορτζ Λούκας συνεχίζεται, με τα ονόματα των σκηνοθετών να πέφτουν στο τραπέζι σαν τραπουλόχαρτα.

«Star Wars 7»: Θα γίνει, αλλά… ποιος θα το κάνει;

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε η εξαγορά της αυτοκρατορίας του Τζορτζ Λούκας από το στούντιο της Disney, επιβεβαιώθηκε και το επόμενο επεισόδιο του «Star Wars» και δόθηκε η υπόσχεση για την τακτική συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς.

Το σενάριο του «Star Wars 7» γράφεται ήδη από τον Μάικλ Αρντ του «Little Miss Sunshine»! Ποιος, όμως, θα καθίσει στην πολυπόθητη καρέκλα του σκηνοθέτη; Προς το παρόν συζητήθηκαν και αποσύρθηκαν πολλά και μεγάλα ονόματα δημιουργών. Ο Μάθιου Βον, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Κουέντιν Ταραντίνο και ο Ζακ Σνάιντερ πέρασαν από τη λίστα αλλά συνέχισαν σε άλλα μονοπάτια.

Ο επικρατέστερος σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή στα media είναι ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, ο οποίος μοιάζει, στη συνέντευξη που έδωσε στο HollywoodLife, από τη μία πλευρά ενθουσιασμένος με την προοπτική, από την άλλη τρομοκρατημένος με την ευθύνη που φέρνει μαζί της μια τέτοια δουλειά: «Ο ‘Πόλεμος των Αστρων’ είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες όλων των εποχών. Αισθάνομαι ότι, όποιος έχει την ευκαιρία να σκηνοθετήσει το 7ο επεισόδιο της σειράς αναλαμβάνει ταυτόχρονα και το μεγάλο βάρος που συνεπάγεται αυτός ο κινηματογραφικός θρύλος. Μεγαλώνοντας δεν ήμουν ποτέ φαν του ‘Star Trek’, οπότε όταν σκηνοθέτησα το νέο ‘Star Trek’ ένοιωθα μέσα μου σα να διαπράττω ιεροσυλία. Ανυπομονώ όσο κανείς για τα επόμενα ‘Star Wars’, αλλά κάτι μου λέει ότι θα τα δω ως απλός θεατής, πληρώνοντας το εισιτήριό μου!»

Ο χρόνος θα δείξει κι εμείς ευχόμαστε η Δύναμη να είναι με τον επόμενο επιλαχόντα!

Δείτε παρακάτω πως θα έμοιαζε ο «Πόλεμος των Αστρων» αν τον είχε σκηνοθετήσει ο Γουες Αντερσον. Μήπως κάποιος πρέπει να τον ρωτήσει σοβαρά αν ενδιαφέρεται;


Διαβάστε περισσότερα για τον «Πόλεμο των Αστρων» εδώ.