Buzz

Θέλετε να μάθετε την υπόθεση του «Star Wars VII»; Ο Πάτον Οσβαλτ αποκαλύπτει τα πάντα σε 8 λεπτά!

στα 10

Στο τελευταίο επεισόδιο του «Parks and Recreation», ο Πάτον Οσβαλτ προτείνει μία λεπτομερή ιδέα για την πλοκή του 7ου επεισόδιου του «Πολέμου των Αστρων». Οσο η Disney κρατά σημειώσεις, δείτε το παραληρηματικό βίντεο...

Θέλετε να μάθετε την υπόθεση του «Star Wars VII»; Ο Πάτον Οσβαλτ αποκαλύπτει τα πάντα σε 8 λεπτά!

Οχι δεν αποφάσισε να αποκαλύψει ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς τι άσσους κρύβει στο μανίκι του για το 7ο επεισόδιο του «Star Wars» - ίσως της πιο αναμενόμενης ταινίας των επόμενων χρόνων. To μόνο που γνωρίζουμε για το σίκουελ του αιώνα είναι ότι επιβεβαίωσε για την έντεχνη εμφάνισή του το αυθεντικό καστ, κι ότι ο Εϊμπραμς κατάφερε να κερδίσει παράταση από την Disney που βιαζόταν να βγάλει την ταινία μέσα στο 2015. Οχι ότι η τελευταία εξέλιξη μας άρεσε (πόσο θα περιμένουμε πλέον;)

Η σημερινή είδηση που αφορά την πλοκή της ταινίας είναι φυσικά ένα spoof. Πρόκειται για αυτοσχεδιασμό, του προφανώς μεγάλου φαν, Πάτον Οσβαλτ όταν του ζητήθηκε να αυτοσχεδιάσει για λίγα λεπτά στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Parks and Recreation».

Ο Οσβαλτ δεν βγαίνει από το ρόλο του ως κάτοικος της κοινότητας της σειράς και εφαρμόζει το δικαίωμά του να έχει το λόγο για όση ώρα θέλει (αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα στην Αμερική) ώστε να καθυστερήσει/εμποδίσει την Λέσλι Νοουπ (Εϊμι Πόλερ) να περάσει ένα ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι παραγωγοί της σειράς του ζήτησαν να μιλήσει για όποιο θέμα ήθελε κι εκείνος, κυριολεκτικά, άνοιξε το στόμα του και το έκλεισε 8 λεπτά μετά, εντελώς αφυδατωμένος, όπως και παραδέχεται γελώντας.

Το παραλήρημά του αφορά στην προτεινόμενη από τον ίδιο πλοκή του «Star Wars VII», από τους τίτλους μέχρι το φινάλε. Μόνο που στην δική του εκδοχή, εκτός από την πλούσια μυθολογία του διαγαλαξιακού κόσμου του Λούκας, μπλέκονται όλοι οι υπερήρωες της Marvel, ο Spider Man, οι Τιτάνες και οι Ολύμπιοι θεοί (ανάμεσα σε άλλους).

Δείτε το βίντεο και σημειώστε τις σινεφίλ αναφορές ενός αιώνιου αγοριού, αλλά πάνω από όλα, θαυμάστε έναν κωμικό σε 100% αυτοσχεδιαστική άσκηση.