Buzz

Οι αίθουσες στην Αμερική παίρνουν τα μέτρα τους για την επέλαση του «Star Wars: The Force Awakens»

στα 10

Με την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για το «Star Wars: The Force Awakens», ήρθαν και οι προφυλάξεις από μεγάλη αλυσίδα αιθουσών στην Αμερική, προκειμένου να αποφευχθεί το χειρότερο.

Οι αίθουσες στην Αμερική παίρνουν τα μέτρα τους για την επέλαση του «Star Wars: The Force Awakens»

Η Δευτέρα 19 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο δύο κοσμογονικά γεγονότα πάνω στο ίδιο θέμα: κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens» και ταυτόχρονα ξεκίνησε η προπώληση για τα εισιτήρια που θα εξασφαλίσουν μια θέση στα εκατομμύρια των Αμερικάνων που δεν μπορούν να περιμένουν να δουν τον «Πόλεμο των Αστρων» να επιστρέφει...

To τρέιλερ αποθεώθηκε, γέννησε και το σκανδαλό του από χρήστες του Twitter που ανέλαβαν την καμπάνια του μποϋκοτάζ της ταινίας λόγω ρατσισμού προς τους λευκούς (!) εξαιτίας του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα του Τζον Μπογιέγκα (ό,τι να ναι), γέννησε εκατοντάδες θεωρίες (με σημαντικότερη αυτή του αν ο Νταρθ Βέιντερ είναι ζωντανός!) και, αν όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε ασφαλές συμπέρασμα, ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς έχει καταφέρει να ενώσει όλη τη λατρεία για τον «Πόλεμο των Αστρων» με μια νέα εποχή για τις ταινίες και το franchise.

Δείτε και διαβάστε ακόμη: Είμαστε έτοιμοι για όλη την αλήθεια! Ηρθε το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens»

Star Wars The Force Awakens

Τα site που ανέλαβαν την προπώληση «έπεσαν» για αρκετή ώρα από τη ζήτηση, εισιτήρια βρέθηκαν να κυκλοφορούν σε αυξημένες τιμές στο ebay μέσα σε λίγα λεπτά, τα ρεκόρ έσπασαν πολλαπλά με κάθε λεπτό που περνούσε από την κήρυξη της έναρξης της προπώλησης (η προπώληση για τις IMAX προβολές έχει ξεπεράσει τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές τα 6 εκατομμύρια δολάρια) και την ίδια στιγμή στο site της αλυσίδας αιθουσών AMC κυκλοφορούσε η ακόλουθη ανακοίνωση:

AMC Star Wars

Λογικό, θα πει κάποιος, αν συνυπολογίσει την κοσμοσυρροή που θα επέλθει την 18η Δεκεμβρίου, ημέρα εξόδου της ταινίας (υπολογίστε εδώ ότι οι προβλέψεις μιλούν για περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολάρια μόνο το πρώτο τριήμερο προβολής), αλλά και το φανατικό κοινό της ταινίας (τουλάχιστον στην Αμερική, αφού ο «Πόλεμος των Αστρων» δεν είναι τόσο δημοφιλής παντού και σίγουρα όχι στην Ελλάδα) που θα έρθει σε παροξυσμό από το hype και τα φωτόσπαθα.

Η αστυνόμευση θα είναι τόσο έντονη, προκειμένου να μην επαναληφθούν τραγικά γεγονότα σαν αυτά του παρελθόντος (με πιο πρόσφατο και σοβαρό αυτό που συνέβη στην προβολή του «The Dark Knight Rises») σε μια Αμερική που ήδη νιώθει κλειστοφοβία από τα συνεχόμενα περιστατικά βίας ανάμεσα σε εφήβους στα πανεπιστημιακά της ιδρύματα.

Γενικά, η δύναμη ας είναι μαζί μας γιατί προβλέπεται... χαμός.

Star Wars The Force Awakens

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens»: