Buzz

Οταν ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ είδε το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens»

στα 10

Γιατί μερικές φορές δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να κάνεις ένα απολαυστικό βίντεο από μια έξυπνη ιδέα.

Οταν ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ  είδε το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens»

Στο fan made video που θα δείτε πιο κάτω, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ δείχνει κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος στην ιδέα του να δει το νέο teaser του «Star Wars: The Force Awakens». Κι όταν οι εικόνες αρχίζουν να κυλούν είναι δύσκολο να συγκρατήσει την συγκίνησή του. Τόσο, ώστε ξεσπάει σε κλάματα.

Διαβάστε ακόμη:"Chewie, we' re home": 2ο teaser για το «Star Wars: The Force Awakens»

Δεν ξέρουμε βεβαίως πόσο μεγάλος φαν του «Πολέμου των Αστρων» είναι ο ηθοποιός, ούτε ποιες ήταν οι αληθινές του αντιδράσεις, αλλά αυτό το βίντεο ενώνει τις σκηνές του από το «Interstellar» στις οποίες βλέπει τις εικόνες που τα παιδιά του του έχουν στείλει από τη γη με το τρέιλερ του φιλμ του Τζέι Τζέι Αμπραμς είναι πανέξυπνο.

Δείτε ακόμα: Η δύναμη ας είναι μαζί του! Πρώτο teaser για το «Star Wars: The Force Awakens»

Η συγκίνηση μπορεί του ηθοποιού μπορεί να προέρχεται βεβαίως από το γεγονός που βλέπει τα παιδιά του να μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια του, αλλά για μερικούς ανθρώπους η αντίδρασή του μπορεί και να θυμίζει την δικιά τους. Αν σκεφτείτε πόσα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη ταινία της σειράς, πιθανότατα κάποιοι από τους θεατές της βλέποντας το τρέιλερ του καινούριου φιλμ πιθανότατα θα είναι σαν να βλέπουν την μισή ζωή τους να περνά μπροστά από τα μάτια τους...

Διαβάστε ακόμα: