Buzz

H συγκινητική και εμπνευστική ιστορία του πρώτου φαν που είδε το «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει»

στα 10

Ο Ντάνιελ Φλίτγουντ είδε πρώτος το νέο «Πόλεμο των Αστρων», σαν την τελευταία επιθυμία της ζωής του. Ο θανατός του λίγες μόνο ημέρες μετά την εκπλήρωση της σε κάνει να πιστεύεις ξανά στη... δύναμη του σινεμά.

H συγκινητική και εμπνευστική ιστορία του πρώτου φαν που είδε το «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει»

Ηταν 6 Νοεμβρίου όταν το νέο πως ο 31χρονος Ντάνιελ Φλίτγουντ είδε πρώτος, πριν απ' όλους το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» έγινε viral.

Χτυπημένος από καρκίνο στα τελευταία στάδια, ο 31χρονος φανατικός του «Πολέμου των Αστρων» κατάφερε να πείσει - μέσω και της συζύγου του, τη Disney να του εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της ζωής του, καθώς ήταν γνωστό πως οι μέρες του σε αυτή τη ζωή θα ήταν πολύ λίγες.

Σε δηλώσεις του τον τελευταίο καιρό ήταν σαφής: «Αν καταφέρω να δω την ταινία, μάλλον θα πεθάνω πραγματικά από ευτυχία. Μεγαλώνοντας, έβλεπα τις ταινίες ξανά και ξανά, αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια. Ελπίζω να καταφέρω να δω τι συμβαίνει στην καινούρια ταινία...»

Το hashtag #ForceforDaniel με χιλιάδες ανώνυμων και επώνυμων (αναμεσά τους και ο Μαρκ Χάμιλ, αλλά και ο νέος πρωταγωνιστής Τζον Μπογιέγκα) υποστηρικτών του Ντάνιελ και της επιθυμίας του έγινε μέσα σε λίγα λεπτά ένα μήνυμα κοσμικής αισιοδοξίας και μια απόδειξη για το πώς το σινεμά μπορεί να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων, ακόμη και όταν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Από Ιαπωνία μεριά έφτασε νέο χορταστικό τρέιλερ για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Μετά την προβολή, η σύζυγος του Ντάνιελ έγραψε στο Facebook: «Ο Ντάνιελ μόλις είδε μια ανολοκλήρωτη εκδοχή του Star Wars: The Force Awakens. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απίστευτα ταλαντούχο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς που μας κάλεσε χθες για να μας πει πως η επιθυμία του Ντάνιελ θα γίνει πραγματικότητα». Η Disney δήλωσε και επίσημα πως η προβολή έλαβε χώρα και όλοι όσοι ενεπλάκησαν σε αυτήν είναι πολύ ευτυχισμένοι».

Λίγες ημέρες μετά, ο Ντάνιελ πέθανε σκορπώντας έμπνευση σε ακόμη περισσότερο κόσμο. Ναι, δεν θα καταφέρει ποτέ να δει τι θα συμβεί στο όγδοο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων» που ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς δήλωσε πως βρίσκεται ήδη γραμμένο στο συρτάρι του, αλλά έφυγε από αυτόν τον κόσμο, όπως έγραψε η συζυγός του «ένα με τη Δύναμη».

Star Wars: The Force Awakens

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens»: