Buzz

Συγκίνηση: οι νέοι Star Wars πρωταγωνιστές τα χάνουν μπροστά στους παλιούς (βίντεο)

στα 10

Αντίστροφη μέτρηση για Χριστούγεννα σ' έναν Γαλαξία, πολύ πολύ μακριά, και η Δύναμη έχει ξυπνήσει για τα καλά: δείτε ένα sneak peek από τα γυρίσματα όπου η νέα γενιά ηθοποιών υποκλίνεται στους παλιούς (και τους ζητάει αυτόγραφο!!!)

Συγκίνηση: οι νέοι Star Wars πρωταγωνιστές τα χάνουν μπροστά στους παλιούς (βίντεο)

Η Αμερική ετοιμάζεται για την πανηγυρική έξοδο στις αίθουσες του «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens» στις 18 Δεκεμβρίου (στην Ελλάδα παραμονή Χριστουγέννων) κι όλα είναι έτοιμα για δράση! Η Disney φροντίζει να ρίχνει καθημερινά πια ένα "τυράκι" για να τσιμπήσουν νέοι και παλιοί φανς του επικού κινηματογραφικού saga.

Δείτε κι αυτό: Το νιώσατε; Νέο τρέιλερ(άκι) για το «Star Wars: The Force Awakens»

Το behind-the-scenes βίντεο που προβλήθηκε στο Comic-Con Experience της Βραζιλίας κρύβει όμως μία ιδιαίτερη συγκίνηση. Με τίτλο «Η Παράδοση» αποδεικνύει ότι ο θρύλος των Star Wars ταινιών ξεπερνάει το κοινό, τους φανατικούς, τα sites, τα boards, τα fan clubs, σπάει τα όρια του επαγγελματισμού και βρίσκει ρίζα και στις καρδιές των νέων πρωταγωνιστών.

Χαζέψτε επίσης: Τα νοσταλγικά νέα πόστερ του Star Wars ξεσηκώνουν ακόμα περισσότερο

Δείτε τους ηθοποιούς της νέας γενιάς Star Wars να συγκινούνται, να τα χάνουν, ακόμα και να τρέμουν, όταν μπαίνουν στα σκηνικά για να γυρίσουν τη σκηνή τους. Ή όταν βλέπουν τον Χάρισον Φορντ (σε πλήρη Χαν Σόλο περιβολή) και η πρώτη τους αντίδραση είναι... να ζητήσουν αυτόγραφο και μία αγκαλιά.

Αυτό κάνουν οι ταινίες. Ξεπερνούν την οθόνη, την κινηματογραφική εμπειρία, γίνονται παιδικά βιώματα που (ευτυχώς) δεν ξεπερνάμε ποτέ!


Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens»: