Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Το μονοπλάνο του Σαμ Μέντες κυριαρχεί στα τρέιλερ που μας εντυπωσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα, οι οποίες είχαν ανάμεσα στα άλλα σειρές βασισμένες σε βιβλία και την επιστροφή του Γκάι Ρίτσι σε γκανγκστερική ταινία.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«1917»

Ακολουθώντας στα χνάρια της «Δουνκέρκης» και της «Διάσωσης του Στρατιώτη Ράιαν», ο Σαμ Μέντες και ο διευθυντής φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς μάς αφήνουν εκτεθειμένους στο μέτωπο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «1917».


«The Good Liar»

Ο Ιαν ΜακΚέλεν κι η Ελεν Μίρεν κάνουν μια κλισέ ιστορία να σου κόβει την ανάσα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Good Liar».


«His Dark Materials»

Μια από τις πιο αγαπημένες τριλογίες της λογοτεχνίας της φαντασίας αποκτά τη σειρά που τις αξίζει. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «His Dark Materials».


«King's Man»

Prequel της τριλογίας των «Kingsmen», η νέα ταινία του Μάθιου Βον δεν χάνει τίποτα από το στιλ της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «King's Man».


«Richard Jewell»

Ο Κλίντ Ιστγουντ ψάχνει την αλήθεια γύρω από την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996 με τη νέα του ταινία, η οποία ίσως του δείξει, για άλλη μια φορά, τον δρόμο προς τα Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Richard Jewell».


«Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)»

Η Χάρλεϊ Κουίν έχει ξεπεράσει τον Τζόκερ για τα καλά... Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)».


«The Gentlemen»

Σε ένα ακόμη γκανγκστερικό φιλμ από εκείνα που ο Γκάι Ρίτσι ξέρει να κάνει καλά, μαζί με πρωταγωνιστές τους Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκραντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Gentlemen».


«Little Joe»

Μια σύγχρονη, εναλλακτική διασκευή του «Invasion of the Body Snatchers» ή ένα κλινικά αποστειρωμένο «Little Shop of Horrors», το φιλμ της Τζέσικα Χάουσνερ προβλήθηκε στο διαγωνιστικό του φεστιβάλ Καννών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Little Joe».


«Dublin Murders»

Μια από τις καλύτερες φωνές της αστυνομικής λογοτεχνίας των ημερών μας βρίσκει τη θέση της και στην τηλεόραση. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dublin Murders».


«Mrs. Fletcher»

Με ένα σερί υπέροχων, διαφορετικών, αιρετικών ρόλων, η Κάθριν Χαν έχει κερδίσει τη θέση της ως η πρωταγωνίστρια της καρδιάς μας. Τώρα, ήρθε η σειρά του «Mrs. Fletcher». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mrs. Fletcher».


«Castle Rock Season 2»

Ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στο σκοτεινό σύμπαν του Στίβεν Κινγκ από τις 23 Οκτωβρίου, όπου αυτή την φορά θα εξερευνήσει το origin story της Ανι Γουίλκς, της νοσοκόμας από το «Misery».


«Terminator: Dark Fate»

Με τον Τζέιμς Κάμερον ως παραγωγό και τον Τιμ Μίλερ στην καρέκλα του σκηνοθέτη, η νέα προσθήκη στη σειρά ταινιών του «Terminator» δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Terminator: Dark Fate».


«War of the Worlds»

Η κλασσική ιστορία του Χ. Τζ. Γουέλς γίνεται μια μίνι σειρά τριών επεισοδίων για το BBC με πρωταγωνιστές τους Ελενορ Τόμλισον, Ρέιφ Σπαλ και Ρόμπερτ Καρλάιλ σε σκηνοθεσία του Κρεγκ Βιβέιρος.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.