Buzz

Oι Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκραντ είναι οι «The Gentlemen» του Γκάι Ρίτσι

στα 10

Σε ένα ακόμη γκανγκστερικό φιλμ από εκείνα που ο Βρετανός σκηνοθέτης ξέρει να κάνει καλά!

Oι Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκραντ είναι οι «The Gentlemen» του Γκάι Ρίτσι

Ερχόμενος με τη φόρα της μεγάλης επιτυχίας του live-action «Αλαντίν» ο Γκάι Ρίτσι επιστρέφει με «The Gentlemen» που τον φέρνει πίσω στην κινηματογραφική περιοχή που τον καθιέρωσε.

Με ένα λαμπρό καστ και φόντο τις πιο αριστοκρατικές αλλά και τις πιο dodgy γειτονιές του Λονδίνου, το φιλμ ακολουθεί την ιστορία ενός αμερικανού εμπόρου ναρκωτικών στην απέναντι όχθη του ατλαντικού που θέλει να παραδώσει τα σκήπτρα της αυτοκρατορίας του και να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του.

Δείτε ακόμη: «1917»: Eίναι το (αντι)πολεμικό έπος του Σαμ Μέντες ένα δίωρο μονοπλάνο;

the gentlemen 607

Τα νέα της «συνταξιοδότησής του» θα πυροδοτήσουν μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που εποφθαλμιούσαν την θέση του και που τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να αρπάξουν ένα μερίδιο της πίτας για τον εαυτό τους.

Ο Γκάι Ρίτσι λέει πως ήθελε να φέρει διαφορετικές κουλτούρες και διαφορετικές «φυλές» σε αντιπαράθεση και να αφήσει τους χαρακτήρες του να συγκρουστούν με απολαυστικό τρόπο στην οθόνη. Και ναι, το παραδέχεται κι ο ίδιος, η ταινία του μοιάζει με κάτι που περιμένεις από τον Γκάι Ρίτσι να κάνει, αλλά από την άλλη πλευρά με τέτοιο καστ κανείς δεν πρόκειται να παραπονεθεί.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το φιλμ και το πρώτο τρέιλερ εν αναμονή της εξόδου της ταινίας στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020.

the gentlemen 607

the gentlemen 607

the gentlemen 607


Δείτε επίσης: Gentleman, ναι. Gentle man, όχι! Ο Ρέιφ Φάινς τα βάζει με όλους τους κακούς της ιστορίας, στο τρέιλερ του «King's Man»

The Gentlemene