Buzz

Το «Richard Jewell» του Κλιντ Ιστγουντ έχει τρέιλερ

στα 10

Ο Κλίντ Ιστγουντ ψάχνει την αλήθεια γύρω από την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996 με τη νέα του ταινία, η οποία ίσως του δείξει, για άλλη μια φορά, τον δρόμο προς τα Οσκαρ.

Το «Richard Jewell» του Κλιντ Ιστγουντ έχει τρέιλερ

O Κλιντ Ιστγουντ επιστρέφει με την δεύτερή του σκηνοθετική δουλειά σε λιγότερο από ένα χρόνο, μετά και «Το Βαποράκι» στα τέλη του 2018. Η νέα του ταινία έχει τίτλο «Richard Jewell» και θα ασχολείται με γεγονότα που διαδραματίστηκαν στους Ολυμπιακού Αγώνες το 1996 στην Ατλάντα των ΗΠΑ όταν ένας πολίτης, ο Ρίτσαρντ Τζούελ (τον οποίο ερμηνεύει εδώ ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ) βρίσκει μια βόμβα σε ένα πάρκο και καλεί της αρχές. Αλλά γρήγορα ο ίδιος από ήρωας μετατρέπεται σε τρομοκράτης, όταν οι αρχές αρχίζουν να τον κατηγορούν πως ο ίδιος έβαλε την βόμβα εκεί.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κλιντ Ιστγουντ ετοιμάζει ταινία για την τρομοκρατική επίθεση στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα

richard jewell 607 O πραγματικός Ρίτσαρντ Τζούελ.

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιστγουντ ασχολείται με τέτοιο θέμα - όλοι θυμόμαστε την ταινία του «Αναχώρηση για Παρίσι 15:17», μόνο που εδώ ελπίζουμε να είναι κάτι καλύτερο από αυτήν. Το σενάριο της έχει γράψει ο Μπιλ Ρέι (υποψήφιος για Οσκαρ για το σενάριο του «Captain Phillips» του Πολ Γκρίνγκρας με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς) βασισμένο σε ένα άρθρο του Vanity Fair «American Nightmare – The Ballad of Richard Jewell» γραμμένο από την Μαρί Μπρένερ, και πρωταγωνιστούν επίσης οι Σαμ Ρόκγουελ, Κάθι Μπέιτς, Τζον Χαμ και Ολίβια Γουάιλντ. Η ταινία «Richard Jewell» θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου και μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ της παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

richard jewell 607