Buzz

Η Σάρα Κόνορ επιστρέφει για να σώσει το μέλλον στο πρώτο τρέιλερ του «Terminator: Dark Fate»

στα 10

Με τον Τζέιμς Κάμερον ως παραγωγό και τον Τιμ Μίλερ στην καρέκλα του σκηνοθέτη, η νέα προσθήκη στη σειρά ταινιών του «Terminator» δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή.

Η Σάρα Κόνορ επιστρέφει για να σώσει το μέλλον στο πρώτο τρέιλερ του «Terminator: Dark Fate»

H νέα προσθήκη στην σειρά «Terminator» έχει τίτλο «Dark Fate» αποτελεί συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών, «Εξολοθρευτής» (1984) του Τζέιμς Κάμερον και η συνέχειά του, «Terminator 2: Judgment Day» (1991), οι οποίες την δική τους ιστορία στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, ακυρώνοντας απλά όλες τις επόμενες. Ο Κάμερον αυτή την φορά επιστρέφει και είναι απλά στην θέση του παραγωγού με τον Τιμ Μίλερ του «Deadpool» να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

O Κάμερον είχε πει για την νέα ταινία πως «αποτελεί μια συνέχεια των δυο πρώτων ταινιών. Και θα προσποιηθούμε πως οι επόμενες ταινίες ήταν απλά ένα κακό όνειρο. Ή ένα εναλλακτικό σύμπαν, που είναι και πιο επιτρεπτό. Είναι περισσότερο παιδί του Τιμ [η ταινία αυτή] μιας κι εγώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς στην αρχή. Στο μόνο που επέμεινα είναι να την ανανεώσουμε έτσι ώστε να γίνει πιο προσιτή στο κοινό του 21ου αιώνα.»

Διαβάστε ακόμα: Ο πιο καλός ο «Terminator» είναι ο παλιός!

terminator dark fate 607

terminator dark fate 607

terminator dark fate 607

Το «Dark Fate» όμως έχει εξασφαλίσει και τη μεγάλη επιστροφή της δυναμικής ηρωίδας του, Σάρα Κόνορ, και της ηθοποιού που την υποδύθηκε, Λίντα Χάμιλτον, η οποία προσπαθεί να προστατέψει δυο γυναίκες που τις κυνηγάει ένα νέο είδος Εξολοθρευτή, τον οποίο υποδύεται ο Γκάμπριελ Λούνα. Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε έχει αρκετές αναφορές στις πρώτες ταινίες της σειράς και, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δείχνει πως η σειρά έχει ξαναβρεί την φόρμα της. Αναμένουμε να δούμε περισσότερα όταν η ταινία βγει στις αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου.


Διαβάστε ακόμη

terminator dark fate poster 607