Buzz

Ο Τζέιμι Ντόρναν θα ήθελε να παίξει έναν υπερήρωα

στα 10

Και μάλιστα, όπως αναφέρει, έχει ήδη συναντηθεί με τον Κέβιν Φάιγκι της Marvel.

Ο Τζέιμι Ντόρναν θα ήθελε να παίξει έναν υπερήρωα

Για πολλούς ο Τζέιμι Ντόρναν έγινε γνωστός μετά από την «αποκαλυπτική» ερμηνεία του ως Κρίστιαν Γκρέι στην σειρά ταινιών «50 Αποχρώσεις του Γκρι». Αλλά από τότε ο ίδιος έχει αρχίσει να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από αυτόν παίζοντας σε ρόλους που δείχνουν να του ανεβάζουν την καριέρα σε άλλα ύψη.

Ενας από αυτούς τους ρόλους μάλιστα είναι και στην πρόσφατη ταινία του Κένεθ Μπράνα «Belfast», όπου έχει καταφέρει να δημιουργήσει κι ένα μικρό buzz για κάποια βραβεία. Και τώρα, όπως αναφέρει στους Times της Νέας Υόρκης, ο ίδιος είναι πανέτοιμος να παίξει και τον υπερήρωα. Μάλιστα ο Ντόρναν είχε σχεδόν στο τσεπάκι του τον ρόλο του Superman στην ταινία «Ανθρωπος από Ατσάλι» του Ζακ Σνάιντερ αλλά, όπως γνωρίζουμε, τον έχασε στον τέλος από τον Χένρι Κάβιλ.

Διαβάστε ακόμα: Η Κρίστεν Στιούαρτ δηλώνει πως δεν της καίγεται καρφί για τα Οσκαρ

jamie dornan

Και τώρα, όπως αποκάλυψε, έχει βρεθεί με τον Κέβιν Φάιγκι της Marvel για έναν ρόλο στο MCU. «Είμαι πιο φιλόδοξος από ποτέ. Πρέπει να πετύχω για αυτά τα πολύτιμα ανθρωπάκια [τα παιδιά του]. Επίσης, από τότε που πέθανε ο μπαμπάς μου, άναψε αυτή η επιπλέον φωτιά μέσα μου, αυτή η επιπλέον φλόγα της επιθυμίας να πετύχω», δήλωσε ο Ντόρναν.

Μέρος των φιλοδοξιών του για υπερήρωες μπορεί να προέρχεται από τη φιλία του με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, έναν ηθοποιό που ο Ντόρναν είπε ότι είναι κάποιος με «έξυπνη» καριέρα. «Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι νιώθω ότι ο Πάτινσον και οι δικοί του το έπαιξαν πολύ έξυπνα. Ο,τι έχει κάνει μετά το “Twilight” είναι πολύ έξυπνο και όμορφα φτιαγμένο, και αυτές οι ταινίες δεν χρηματοδοτούνται πάνω στο όνομά του αν δεν έπαιζε σε αυτές τις ταινίες που έκαναν δισεκατομμύρια δολάρια», συνέχισε.

Οπότε δεν έχουμε να περιμένουμε αν η συνάντηση με τον Φάιγκι αποφέρει τους πολύτιμους καρπούς που θέλει ο Ντόρναν για την καριέρα του και, ίσως, τον δούμε σύντομα με κάπα και κολάν στο MCU.