Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ δηλώνει πως δεν της καίγεται καρφί για τα Οσκαρ

στα 10

Μιλώντας στο podcast του Variety, η Στιούαρτ είπε την γνώμη της για τα βραβεία, αλλά και σχολίασε το «Spencer», τις προηγούμενες δουλειές της και την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα.

Η Κρίστεν Στιούαρτ δηλώνει πως δεν της καίγεται καρφί για τα Οσκαρ

Φέτος είναι η χρονιά της Κρίστεν Στιούαρτ. Η ίδια παραδίδει μια από τις καλύτερες ερμηνείες της στην ταινία «Spencer» του Πάμπλο Λαραϊν, η οποία μάλιστα αναμένεται να της χαρίσει και την πρώτη υποψηφιότητα για Οσκαρ. Αλλά η ίδια δεν την φαίνεται να τη νοιάζει και τόσο κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο Awards Circuit podcast του Variety, όταν ρωτήθηκε για το τι γνώμη έχει γι’ αυτό η Στιούαρτ δήλωσε πως «δεν μου καίγεται καρφί.»

Διαβάστε ακόμα: Η Κρίστεν Στιούαρτ πιστεύει πως έχει κάνει μόλις πέντε καλές ταινίες στην καριέρα της

kristen stewart

Και συνέχισε «τα Οσκαρ είναι τόσο αστείο πράγμα. Υπάρχουν τόσες πολλές απίστευτες ταινίες και παραστάσεις που μόλις και μετά βίας προβάλλονται. Σίγουρα λέει κάτι για το πού βρισκόμαστε συνολικά ως παρουσία – τι κοιτάμε, τι μας ενδιαφέρει. Εκτιμώ πραγματικά ότι κάτι στο οποίο συμμετείχα, έχει πυροδοτήσει μια τόσο μεγάλη συζήτηση. Δεν κάνουμε ταινίες για να μην συνδεθούμε μεταξύ μας.»

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της Στιούαρτ στο Variety η οποία μιλά για τα βραβεία, το «Spencer», τις προηγούμενες δουλειές της αλλά και την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα.