Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ πιστεύει πως έχει κάνει μόλις πέντε καλές ταινίες στην καριέρα της

στα 10

Σύμφωνα με την ίδια, από τις 50 περίπου ταινίες της, μόνο τις πέντε από αυτές θεωρεί πραγματικά καλές. Και όχι μέσα στην μικρή αυτή λίστα δεν είναι κάποια από το «Twilight».

Η Κρίστεν Στιούαρτ πιστεύει πως έχει κάνει μόλις πέντε καλές ταινίες στην καριέρα της

Αν κάποιος κάτσει και δει την φιλμογραφία της Κρίστεν Στιούαρτ, θα προσέξει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ανοδική πορεία. Μετά την πεντολογία του «Twilight», η οποία την έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, η Στιούαρτ έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί σε μια πρωτοκλασάτη ηθοποιό και αυτό οφείλεται, σύμφωνα με την ίδια, σε μερικές, ελάχιστες, ταινίες της.

Διαβάστε ακόμα: Η σεζόν των βραβείων ανοίγει με... Κρίστεν Στιούαρτ φυσικά

Kristen Stewart main

Μιλώντας στους The Times για να προωθήσει τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, το «Spencer» του Πάμπλο Λαραΐν, μια ερμηνεία που δεν αποκλείεται να οδηγήσει την Κρίστεν Στιούαρτ σε μια οσκαρική υποψηφιότητα, είπε πως από όλες αυτές τις ταινίες στις οποίες έχει δουλέψει μόνο πέντε θεωρεί πραγματικά καλές. «Πρόκειται για έναν χαμό. Μάλλον έχω κάνει πέντε πραγματικά καλές ταινίες από τις 45-50 που έχω κάνει. Αυτές τις οποίες λέω πως αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει μια πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Λατρεύω τις δουλειές στου Ολιβιέ Ασαγιας», δήλωσε η Στιούαρτ η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε δυο του ταινίες, τα «Τα Σύννεφα του Σιλς Μαρία» και «Personal Shopper: Η Βοηθός».

Αλλά πέρα από αυτές αποφεύγει να κατονομάσει τις υπόλοιπες ταινίες, αν και παραδέχεται πως δεν υπάρχουν αρκετές «καλές ταινίες» στην καριέρα της. «Θα πρέπει να κοιτάξω την φιλμογραφία μου, αλλά είναι αρκετά λίγες. Αυτό δεν σημαίνει ότι μετανιώνω για την εμπειρία. Μετάνιωσα μόνο που είπα ναι σε μερικές ταινίες και όχι λόγω του αποτελέσματος, αλλά επειδή δεν ήταν διασκεδαστικό. Το χειρότερο είναι όταν είσαι στη μέση του κάτι και ξέρεις ότι θα είναι πιθανώς μια κακή ταινία, αλλά όλοι το παλεύουμε μέχρι το τέλος.»

Πάντως η ταινία «Spencer» του Πάμπλο Λαραΐν θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο και είμαστε σίγουροι πως θα μπει στην λίστα της Στιούαρτ, και την δική μας, με τις καλύτερες δουλειές της.