Buzz

H British Airways επιστρατεύει τους βρετανούς σταρ για ένα ταινιάκι οδηγιών που δε θα αγνοήσετε

στα 10

Ολοι αγνοούμε τις οδηγίες σε περίπτωση βλάβης του αεροπλάνου που το πλήρωμα προσπαθεί με αγωνία να μας εξηγήσει. Οχι πια. Το βίντεο που έφτιαξε η British Airways θα το δούμε.

H British Airways επιστρατεύει τους βρετανούς σταρ για ένα ταινιάκι οδηγιών που δε θα αγνοήσετε

Ξέρετε πώς πάνε τα πράγματα: έχεις ταλαιπωρηθεί τρέχοντας να προλάβεις, να περάσεις από το security του αεροδρομίου, να φτάσεις στο Gate, να επιβιβαστείς, να κάτσεις. Μόλις αρχίσουν οι διαδικασίες του πληρώματος (σε βίντεο και ζωντανή επίδειξη από τους αεροσυνοδούς) για να εξηγήσουν τα μέτρα ασφαλείας σε περίπτωση κινδύνου, εσύ ήδη κοιμάσαι, ή χαζεύεις το περιοδικό της αεροπορικής εταιρίας.

Αυτό θέλησαν να καταπολεμήσουν οι εργαζόμενοι στην British Airways, καθώς θεωρούν ότι όλοι πρέπει να είμαστε πληροφορημένοι για το πώς πρέπει να δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά σε περίπτωση βλάβης.

Για αυτό επιστράτευσαν τους πιο διάσημους Βρετανούς σταρ για να πρωταγωνιστήσουν στο ταινιάκι οδηγιών: Ιαν ΜακΚέλεν, Θάντι Νιούτον, Τσιγουετέλ Ετζιόφορ, Τζίλιαν Αντερσον, Ρόουαν Ατκινσον και πολλούς ακόμα.

Δείτε ακόμη: «Lost & Found»: Ξαναβρίσκοντας τον Γιάννη Βογιατζή, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

British Airways safety video 607

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να πείσουμε τους ταξιδιώτες να προσέξουν το βίντεο και για αυτό προσλάβαμε τους εθνικούς μας σταρ να μας βοηθήσουν. Επιστρατεύσαμε αυτό που μας χαρακτηρίζει: το βρετανικό χιούμορ. Αν κάνεις κάτι διασκεδαστικό, ο κόσμος θα το δει, θα το προσέξει, θα το θυμάται» δήλωσε ο Αλεξ Κρουζ, ο διευθυντής της British Airways.

Το βίντεο θα ξεκινήσει να προβάλεται σε πτήσεις της εταιρίας σε λίγες εβδομάδες και θα έχει μία ακόμα χρήση: αν το δείτε μέχρι τέλους στηρίζει τις προσπάθεις της Comic Relief, της φιλανθρωπικής εταιρίας που βοηθά άπορα παιδιά σε όλο τον κόσμο να έχουν τροφή, ασφάλεια και εκπαίδευση.

Θυμηθείτε κι αυτό πριν λίγα χρόνια: Η Air New Zealand και τα... πλάσματα της Μέσης Γης σας καλοσωρίζουν στην πτήση: δέστε τις ζώνες σας


Διαβάστε ακόμα: