Buzz

Red Nose Day 2015: κι ο Τζέιμς Μποντ στον αγώνα κατά της φτώχιας

στα 10

Σήμερα, Παρασκευή και 13, οι Βρετανοί φορούν κόκκινες κλαουνομύτες και συγκεντρώνουν χρήματα για τα παιδιά όλου του κόσμου που προσπαθούν να επιβιώσουν σε συνθήκες φτώχιας και εξαθλίωσης.

Red Nose Day 2015: κι ο Τζέιμς Μποντ στον αγώνα κατά της φτώχιας

Red Nose Day 2015: από το 1985 (και με πρωτοβουλία του κωμικού Ρίτσαρντ Κέρτις, ως απάντηση στην λιμοκτονία των παιδιών της Αιθιοπίας) η οργάνωση Comic Relief έχει επιλέξει τη σημερινή μέρα, ως μέρα αφύπνισης για τα παιδιά όλου του κόσμου που πεθαίνουν από την πείνα και την εξαθλίωση.

Μέσω ενός τηλεμεραθώνιου, μπορεί κανείς να βοηθήσει παίρνοντας μέρος σε μία σειρά φιλανθρωπικών προσφορών, ή προτείνοντας/πραγματοποιώντας τη δική του ιδέα. Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στην επίσημη σελίδα της οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα: A, ρε Τόνι Σταρκ, είσαι τελικά μεγάλη καρδιά!

Φορώντας την κόκκινη μύτη/σήμα κατατεθέν της διοργάνωσης και προσφέροντας μία δωρεά μεταφέρεις το μήνυμα και στέλνεις το μερίδιό σου στα παιδιά που έχουν ανάγκη. 40% των εσόδων βοηθά παιδιά της Βρετανίας, ενώ τα υπόλοιπα στηρίζουν τους οργανισμούς τροφοδοσίας, εκπαίδευσης και νοσοκομειακής περίθαλψης των παιδιών της Αφρικής.

«Δύο εκατομμύρια παιδιά πέθαναν μέσα στο 2014 γιατί δεν είχαν να φάνε» μάς πληροφορεί ο Mπιλ Νάιτι. «Αν αυτό δεν είναι παγκόσμια κρίση, δεν ξέρω τι είναι...»

Δείτε ποιοι φόρεσαν ήδη την μύτη. Ανάμεσά τους κι ο κύριος Μποντ. Τζέιμς Μποντ.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Spectre», την 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ που βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε γυρίσματα.

red nose day 607 2

red nose day 607 1

red nose day 607 3

red nose day 607 4

red nose day 607 5

red nose day 607 6

Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό επεισόδιο από τον τηλεμαραθώνιο του Red Nose Day όπου ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκαλύπτει την πραγματική φωνή του Τζέιμς Μποντ:


Διαβάστε ακόμα: