Buzz

A, ρε Τόνι Σταρκ, είσαι τελικά μεγάλη καρδιά!

στα 10

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ χαρίζει σε ένα παιδί ένα αληθινό βιονικό χέρι αποδεικνύοντας πως το να γίνεις υπερήρωας είναι θέμα... ανθρωπιάς!

A, ρε Τόνι Σταρκ, είσαι τελικά μεγάλη καρδιά!

O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ μπαίνει στο ρόλο του Τόνι Σταρκ/Iron Man, αυτή τη φορά όχι για κάποιο από τα κινηματογραφικά κεφάλαια της Marvel, αλλά για μια πραγματικά συγκινητική ανθρώπινη πράξη που κάνει το γύρο του διαδικτύου και ραγίζει καρδιές.

Μέρος του The Microsoft OneNote Collective Project που φιλοξενεί ιδέες για έναν καλύτερο κόσμο και εν προκειμένω τις ευρεσιτεχνίες του Αλμπερτ Μανέρο και της ομάδας Libitless, μέσω της οποίας δωρίζονται βιονικά χέρια σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη, ο Ντάουνι Τζιούνορ υποδέχτηκε τον μικρό Αλεξ, γεννημένο με ένα ασθενικά ανεπτυγμένο δεξιό χέρι και του χάρισε ένα χέρι σαν αυτό του αγαπημένου του υπερήρωα.

Διαβάστε ακόμη: Batkid: H Τζούλια Ρόμπερτς ετοιμάζει ταινία για τον μικρό ήρωα που έκλεψε τις καρδιές μας

Το βίντεο που γυρίστηκε για τις ανάγκες του πρότζεκτ δεν είναι μόνο ό,τι πιο συγκινητικό έκανε ποτέ στη ζωή του ο Iron Man, αλλά και μια τεράστια πράξη αγάπης που αποδεικνύει περίτρανα πως υπερήρωας είναι αυτός που πριν από οτιδήποτε είναι άνθρωπος.


Διαβάστε ακόμη: