Buzz

Θέλεις να περπατήσεις το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του «Avengers: Age of Ultron» με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ;

στα 10

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αποδεικνύεται πραγματικός Iron Man: βάζει πλάτες σε μία φιλανθρωπική ενέργεια που σε καλεί, ναι εσένα, σε διαγωνισμό με κέρδος ένα συγκλονιστικό 2ήμερο στο LA και πρόσκληση στην επίσημη πρεμιέρα του «Avengers: Age of Ultron».

Θέλεις να περπατήσεις το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του «Avengers: Age of Ultron» με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ;

Ενας διαγωνισμός καλεί τους fans του «Iron Man», αλλά και γενικότερα των «Εκδικητών», να ενισχύσουν μία φιλανθρωπική ενέργεια του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και να περάσουν ένα αξέχαστο 2ήμερο στο Λος Αντζελες με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Γιατί μπορεί να είναι φτιαγμένος από ατσάλι, αλλά η καρδιά του είναι χρυσή.

Διαβάστε ακόμα: «Το κακό βρίσκεται μέσα μας»: εδώ το νέο τρέιλερ του «Avengers: Age of Ultron»

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ προσκαλεί τους θαυμαστές του να στηρίξουν το «Julia’s House», ένα κέντρο βοήθειας (τόσο νοσηλευτικής/ψυχολογικής όσο και εκπαιδευτικής ή πρακτικής/καθημερινής) σε παιδιά με χρόνιες παθήσεις και στους γονείς τους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους παρέχουν περίθαλψη και καθημερινή φροντίδα. Ειδικοί παιδαγωγοί και νοσοκόμοι βοηθούν τις οικογένειες που έχουν ανάγκη - είτε στο ίδιο το ίδρυμα, αλλά και με βοήθεια στο σπίτι. Επίσης, φροντίζουν με ψυχολόγους το ίδιο το παιδί και την οικογένεια να αντιμετωπίσουν την σκληρή καθημερινότητα τους, αλλά (καθώς πρόκειται για ανίατες ασθένειες), και την αναπόφευκτη κατάληξη.

Για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για το «Julia’s House» ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ξεκίνησε έναν διαγωνισμό, μέσω της ιστοσελίδας omaze, ανάμεσα στους φαν του, τον οποίο συνεχώς διαφημίζει από την επίσημη σελίδα του στο facebook. Μπορεί κανείς να χαρίσει από 10 δολάρια μέχρι 50.000 δολάρια και να λάβει τα αντίστοιχα δώρα, όμως ο πραγματικός νικητής θα βγει από κλήρωση (μπορεί να έχει δώσει μόνο 10$) και θα κερδίσει ένα 2ήμερο στο Λος Αντζελες με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Robert Downey Jr contest 607

«Θα σας κεράσω, σε σένα κι έναν φίλο/μία φίλη, τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και δραστηριότητες όπως: πρωινό στο Randy’s Donuts, βόλτα με ελικόπτερο πάνω από το LA, indoor sky diving. Στο τέλος της μέρα η λιμουζίνα του Τόνι Σταρκ θα σας παραλάβε για να σας οδηγήσει στην επίσημη πρεμιέρα του «Avengers: Age of Ultron». Κι εφόσαν θα περπατήσουμε το κόκκινο χαλί παρέα θα έχω αναλάβει να σας προμηθεύσω με το απαραίτητο κοστούμι ή φόρεμα. Θα δούμε την ταινία, θα φάμε χαβιάρι και, αν όλα πάνε καλά, ποιος ξέρει; Μπορεί να σε ξανασκεφτώ αν χρειαστώ sidekick για το επόμενο... Τι λες λοιπόν;»

Ξελογιαστήκαμε. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ήταν πάντα αγαπημένος και με την κίνηση αυτή, ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε αναλυτικά για το διαγωνισμό και την ενίσχυση του «Julia’s House», δηλώστε συμμετοχή κι αφήστε και το προσωπικό σας μήνυμα στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. εδώ!

robert downey contest 607 1

robert downey contest 607 2

robert downey contest 607 3

robert downey contest 607 4

Διαβάστε ακόμα: