Buzz

Αγάπη μόνο! Δείτε ολόκληρο το «Love Actually: Red Nose Day»!

στα 10

Γιατί ακόμα και σήμερα, και πιστέψτε μας το πολιτικό μήνυμα του Ρίτσαρντ Κέρτις δε θα σας διαφύγει, η αγάπη είναι η μόνη απάντηση. Οποια κι αν ήταν η ερώτηση.

Αγάπη μόνο! Δείτε ολόκληρο το «Love Actually: Red Nose Day»!

Ο Ρίτσαρντ Κέρτις τα έκανε όλα τέλεια. Δημιούργησε αρκετό buzz γύρω από το σίκουελ του «Love Actually», ώστε να επιτύχει το φιλανθρωπικό σκοπό της μέρας: να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Red Nose Day 2017», τον ετήσιο τηλεμαραθώνιο που, από το 1984 και κάθε χρόνο, πραγματοποιείται με σκοπό να βοηθά τα παιδιά όλου του κόσμου που πεθαίνουν από την πείνα και την εξαθλίωση.

Συγκέντρωσε επίσηςη το μεγαλύτερο ποσοστό του καστ, 13 χρόνια μετά, (διαβάστε γιατί η Εμα Τόμπσον είναι από τους λίγους που δεν συμμετέχουν), για να πιάσουν το νήμα των ρόλων τους από εκεί που το είχαν αφήσει. Εγραψε μικρές, γλυκές αφορμές που πατούν σε αναφορές της πρώτης ταινίας και μας δίνουν μια γεύση για τους ήρωες σήμερα. Δεν τους πρόδωσε, το σενάριο είναι χαριτωμένο. Και σε στιγμές συγκινητικό (σ.σ. ο «Μπίλι Μακ» θα σας ραγίσει την καρδιά).

Διαβάστε κι αυτό: Τίποτα πιο ωραίο από τον Χιου Γκραντ να χορεύει Drake

Love Actually sequel 607 1

Πάνω από όλα, μέσα σε 15 λεπτά, ο Κέρτις κατάφερε να δώσει κι ένα ξεκάθαρο, ηχηρό πολιτικό μήνυμα: όσο το brexit διχάζει τη Μ. Βρετανία, όσο η Ευρώπη γέρνει επικίνδυνα προς την άκρα δεξιά, όσο η Αμερική έχει ξυπνήσει στον Τραμπ εφιάλτη της, όσο η προσφυγική κρίση δεν αντιμετωπίζει με ανοιχτά μυαλά και σύνορα, όσο η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, ο κόσμος μας δοκιμάζονται, έρχεται ο Prime Minister Χιου Γκραντ για τον πιο εύστοχο επίλογο. Κι ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εμπνευστής του Red Nose Day για τις αγκαλιές, στη σεκάνς αρχής και τέλους.

Υπάρχει απάντηση και λέγεται ανθρωπιά. Actually, love.

Aπολαύστε το Red Nose Actually εδώ:

Διαβάστε περισσότερα: