Buzz

Το «Love Actually» σίκουελ θα γίνει, αλλά χωρίς την Εμα Τόμπσον

στα 10

Πριν από λίγες μέρες ο Ρίτσαρντ Κέρτις ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει το σίκουελ του «Love Actually»: μία μικρού μήκους ταινία που θα συναντά τους χαρακτήρες, χρόνια μετά. Μόνο που η Εμα Τόμπσον αποφάσισε να μη συμμετέχει. Διαβάστε γιατί...

Το «Love Actually» σίκουελ θα γίνει, αλλά χωρίς την Εμα Τόμπσον

Η Βρετανική Φιλανθρωπική Οργάνωση «Comic Relief» είναι κάτι πολύ ισχυρό στην Αγγλία και κάθε χρόνο στηρίζεται δυναμικά από τους βρετανούς σταρ για το 24ωρο μαραθώνιο crowd funding της που ονομάζεται «Red Nose Day» (μπορεί να έχετε δει φωτογραφίες ή βίντεο με βρετανούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές ή ακόμα και πολιτικούς που φορούν κόκκινες μύτες κλόουν).

Η σύλληψη της «Red Nose Day» έγινε το 1985 (και με πρωτοβουλία του κωμικού Ρίτσαρντ Κέρτις, ως απάντηση στην λιμοκτονία των παιδιών της Αιθιοπίας) η οργάνωση Comic Relief που βοηθά τα παιδιά όλου του κόσμου που πεθαίνουν από την πείνα και την εξαθλίωση.

Θυμηθείτε κι αυτό: Red Nose Day 2015: κι ο Τζέιμς Μποντ στον αγώνα κατά της φτώχιας

Love Actually sequel 607 Βρε πώς έχεις μεγαλώσει

Λίγες μέρες πριν, ο Κέρτις, μέσα σε όλα και σκηνοθέτης της κλασικής πλέον (πώς περνούν τα χρόνια!) κομεντί «Love Actually», ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το σίκουελ - όχι όμως ως κανονική κινηματογραφική ταινία. Αλλά ως μία 10λεπτη μικρού μήκους που θα προβληθεί στις 24 Μαρτίου - στην «Red Nose Day» για να συγκεντρώσει χρήματα για την «Comic Relief».

Η ταινία θα συναντά τους ήρωες σήμερα, 14 χρόνια μετά.

Κι ενώ όλοι έχουν υπογράψει για να επιστρέψουν, η Εμα Τόμπσον θα απουσιάζει. Ο λόγος είναι απλός και συνοψίζεται σε δύο λέξεις: Αλαν Ρίκμαν.

Διαβάστε κι αυτό: Ευτυχώς, ο Αλαν Ρίκμαν αγαπήθηκε πολύ - και όχι μόνο για τη φωνή του!

Αλαν Ρίκμαν Εμα Τόμπσον 607

Θυμηθείτε τη συγκινητική της επιστολή: Η Εμα Τόμπσον αποχαιρετά το φίλο της Αλαν Ρίκμαν

Ο θάνατος του επί της οθόνης συζύγου της και στη ζωή καλύτερού της φίλου έχει στοιχίσει στην Τόμπσον. Σε απόλυτη συμφωνία με τον Κέρτις (ο οποίος της τηλεφώνησε για να της πει την ιδέα του σίκουελ), η Τόμπσον δε θα επιστρέψει ως χήρα στο φιλμάκι που ετοιμάζεται.

«Είναι πολύ νωρίς, δεν μπορώ. Θα ήταν πολύ θλιβερό, πολύ στενάχωρο για μένα. Δεν υπάρχει καμία κωμική ανακούφιση (Comic Relief) ακόμα, ένα χρόνο μετά το θάνατό του».

Πόσο σ' αγαπάμε Εμα Τόμπσον.

Διαβάστε περισσότερα: