Buzz

Δείτε την κομμένη (γκέι) σκηνή από το «Love, Actually»

στα 10

Στα extras του επετειακού DVD που κυκλοφορεί, ο Ρίτσαρντ Κέρτις εξηγεί πώς έκοψε, με πόνο καρδιάς, μία από τις ιστορίες αγάπης του που, ήταν βέβαιο, θα σπάραζε τη δική μας...

Δείτε την κομμένη (γκέι) σκηνή από το «Love, Actually»

Η φωνή του Χιου Γκραντ στην αρχή του «Αγάπη, Είναι» («Love, Actually») μάς βεβαιώνει: η αγάπη είναι παντού. Φαίνεται όμως πως, ακριβώς επειδή ήταν παντού, κομμάτια της δε χώρεσαν στην ταινία. Μία ολόκληρη ιστορία, ενώ γράφτηκε και γυρίστηκε, δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Κι αυτή αφορούσε και τον μόνο γκέι έρωτα του σεναρίου...

Αρχικά λοιπόν, θα συναντούσαμε το χαρακτήρα της Εμα Τόμσον να πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο του γιου της, ο οποίος κινδύνευσε να αποβληθεί για την έκθεση που έγραψε με τίτλο «Η Χριστουγεννιάτικη Ευχή μου». Στο γραφείο της διευθύντριας γνωρίζουμε μία στριφνή, αυστηρή γυναίκα που δεν καταλαβαίνει το αστείο πίσω από τη φαντασία του μικρού μαθητή.

Δείτε επίσης: Τρέιλερ για το «Freeheld»: H Τζούλιαν Μουρ και η Ελεν Πέιτζ διεκδικούν το δικαίωμα στη σχέση τους και ένα Οσκαρ!

Λίγο αργότερα όμως, όταν τη βλέπουμε να επιστρέφει σπίτι, καταλαβαίνουμε αμέσως τη ρίζα του ατσάλινου βλέμματος και της μη-ανοχής σε οτιδήποτε: στο κρεβάτι την περιμένει η χτυπημένη από καρκίνο σύντροφός της.

«Θέλαμε να δείξουμε ότι όλοι μας, όσο κι αν δεν μπορείς να το καταλάβεις με την πρώτη ματιά, παλεύουμε με τη δική μας δύσκολη, σύνθετη ιστορία αγάπης...» εξηγεί ο Κέρτις παρουσιάζοντας τη σκηνή.

Πατήστε το play...


Διαβάστε και δείτε ακόμα: