Buzz

Κάθε τρέιλερ του «Carol» του Τοντ Χέινς ένα ακόμη κομψοτέχνημα!

στα 10

Το νέο τρέιλερ του «Carol» του Τοντ Χέινς είναι ακόμη ένα κομψοτέχνημα πάνω σε μια απαγορευμένη αγάπη και σε μια από τις ταινίες της χρονιάς.

Κάθε τρέιλερ του «Carol» του Τοντ Χέινς ένα ακόμη κομψοτέχνημα!

Η Τερέζ, μια πωλήτρια σε ένα πολυκατάστημα του Μανχάταν είναι μια νεαρή γυναίκα που ονειρεύεται μια πιο γεμάτη ζωή, την οποία θα τολμήσει να αγγίξει όταν γνωρίσει την Κάρολ μια γοητευτική μεγαλύτερη γυναίκα παγιδευμένη σε έναν γάμο που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Οι δυο τους θα νιώσουν μια άμεση σύνδεση, όμως γρήγορα θα αντιληφθούν πως η σχέση τους έχει περάσει ήδη το στάδιο μιας απλής φιλίας. Οταν όμως ο άντρας της Κάρολ θα αντιληφθεί την σχέση τους, οργισμένος θα αμφισβητήσει την ικανότητά της Κάρολ να είναι μητέρα και οι δυο γυναίκες θα φύγουν μαζί, μακριά από τις ευθύνες τους για να βρεθούν αντιμέτωπες με την σχέση και τον εαυτό τους.

Βασισμένο στο βιβλίο της Πατρίτσια Χάισμιθ, «The Price of Salt», το «Carol» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 68ο Φεστιβάλ Καννών, χάρισε στη Ρούνι Μάρα το Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας και φτάνοντας στις αίθουσες ετοιμάζεται να αλώσει την οσκαρική κούρσα, στέλνοντας την Κέιτ Μπλάνσετ για ακόμη ένα Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, τη Ρούνι Μάρα στα σίγουρα για μια υποψηφιότητα στον Β' Γυναικείο Ρόλο και γιατί όχι - επιτέλους - τον Τοντ Χέινς για ένα Οσκαρ Σκηνοθεσίας που θα το άξιζε και με το παραπάνω για όλη τη μέχρι σήμερα καριέρα του.

Carol 607

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Carol»: Κάννες 2015: Ποτέ ο απαγορευμένος έρωτας δεν ήταν τόσο όμορφος, όσο στην «Carol» του Τοντ Χέινς

Το πρώτο τρέίλερ της ταινίας έρχεται να συμπληρώσει το πανέμορφο teaser που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό εν όψει της αμερικάνικης πρεμιέρας του στο New York Film Festival, από εκεί στις αίθουσες και μετά στην οσκαρική κούρσα είναι ακόμη ένα κομψοτέχνημα με το πικρό voice over της Κέιτ Μπλάνσετ να αφηγείται ένα έρωτα στα όρια του εγκλήματος και δύο σπουδαίες ηθοποιούς να μεγαλουργούν σε δύο από τους πιο δύσκολους ρόλους της καριέρας τους:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: