Buzz

O Aντριου Λίνκολν παίρνει τις κάρτες του για το πρώτο teaser του reunion του «Love Actually»

στα 10

H μικρού μήκους ταινία βασισμένη στο «Love Actually» του Ρίτσαρντ Κέρτις θα παιχτεί στις 24 Μαρτίου, κι εμείς ήδη νιώθουμε την αγάπη.

O Aντριου Λίνκολν παίρνει τις κάρτες του για το πρώτο teaser του reunion του «Love Actually»

Ο Αντριου Λίνκολν αφήνει για λίγο την αποκάλυψη των ζόμπι και επιστρέφει για να σκορπίσει την αγάπη στο πρώτο teaser του «Love Actually» reunion. Ενσαρκώνοντας για άλλη μια φορά τον ρόλο του Μαρκ, ο Λίνκολν επιστρέφει κρατώντας τις τεράστιες κάρτες που χρησιμοποίησε για να προσεγγίσει την γυναίκα του καλύτερού του φίλου, Τζούλιετ (μια άκρως τότε συμπαθητική Κίρα Νάιτλι) στην κλασική πλέον ταινία του Ρίτσαρντ Κέρτις.

Διαβάστε ακόμα: Το σίκουελ του «Love Actually» θα γίνει, αλλά χωρίς την Εμα Τόμπσον


Ο Κέρτις μαζί με κάποιους από το καστ, γύρισαν μια μικρού μήκους ταινία 10 λεπτών για τον τηλεμαραθώνιο «Red Nose Day» για να συγκεντρώσουν χρήματα για την «Comic Relief», την οποία είχε ιδρύσει ο ίδιος μαζί με τον κωμικό ηθοποιό Λένι Χένρι το 1985 κι από τότε πραγματοποιείται κάθε χρόνο με σκοπό να βοηθά τα παιδιά όλου του κόσμου που πεθαίνουν από την πείνα και την εξαθλίωση.

Η μικρού μήκους ταινία αυτή ονομάζεται «Red Nose Day Actually» και θα μας αποκαλύψει τι κάνουν οι χαρακτήρες της ταινίας του Κέρτις το 2017. Στην ταινία μαζί με τον Λίνκολν και τη Νάιτλι επιστρέφουν και οι Χιού Γκράντ (ο οποίος από ότι φαίνεται ετοιμάζεται να φορέσει τα χορευτικά του παπούτσια για άλλη μια φορά), Μάρτιν ΜακΚάτσεν, Κόλιν Φερθ, Λούτσια Μονίζ, Λίαμ Νίσον, Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, Ολίβια Όλσον, Μπιλ Νάι, Μάρκους Μπριγκστοκ και Ρόουαν Ατκινσον.

Το σίκουελ θα μεταδοθεί στον τηλεμαραθώνιο της Red Nose Day, στις 24 Μαρτίου στη Μ. Βρετανία και τα δικαιώματα για την Αμερική τα έχει το NBC που θα το προβάλει στις 25 Μαΐου. Το teaser μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα: