Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Beetlejuice Beetlejuice»

Πείτε το όνομά του τρεις φορές και ετοιμαστείτε για την επιστροφή του στις 6 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Alien: Romulus»

Στο διάστημα μια χαρά μπορούν να ακουστούν οι κραυγές σου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Furiosa»

Η Ανια Τέιλορ-Τζόι και ένας αγνώριστος Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνιστούν στην ταινία του Τζορτζ Μίλερ η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Μαΐου 2024. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Rebel Moon - Part Two: The Scargiver»

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος της διαστημικής όπερας του Ζακ Σνάιντερ κυκλοφορεί στο Netflix στις 19 Απριλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Acolyte»

Η σειρά, από την συν-δημιουργό του «Russian Doll» Λέσλι Χέντλαντ, θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Ιουνίου με δυο επεισόδια. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«House of the Dragon»

Διαλέξτε ομάδα. Νέα τρέιλερ από τη δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Μην Ανοίγεις την Πόρτα»

Η ταινία των Unboxholics έρχεται τον Απρίλιο στις ελληνικές αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Fall Guy»

Ο Ντείβιντ Λιτς επιστρέφει, μετά το «Bullet Train», με μια νέα εκρηκτική περιπέτεια η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2024. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Monkey Man»

Σε παραγωγή του Τζόρνταν Πιλ, ο Ντεβ Πατέλ πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός πρόσφατα αποφυλακισμένου πρώην εγκληματίας που ζει στην Ινδία και αγωνίζεται να προσαρμοστεί σε έναν κόσμο εταιρικής απληστίας και διαβρωμένων πνευματικών αξιών.

«KAOS»

Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ παίζει τον ρόλο του Δία στη νέα σειρά του Netflix.

«Scoop»

Η Τζίλιαν Άντερσον πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Netflix για τη διαβόητη συνέντευξη του Πρίγκιπα Άντριου στο BBC.