Buzz

Τι είναι οι «Unboxholics» και τι θα πάθεις αν δεν τους ξέρεις

στα 10

Πρώτον, θα σε πουν boomer. Δεύτερον, θα χάσεις τον χαμό που γίνεται με την προπώληση για την πρώτη τους ταινία!

Τι είναι οι «Unboxholics» και τι θα πάθεις αν δεν τους ξέρεις

Οι Unboxholics είναι ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς, αδέλφια, δίδυμα, απόδειξη ότι το internet ισοπεδώνει τη γεωγραφία: οι δυο τους μεγάλωσαν και ζουν στην Αριδαία, στην Πέλλα κι έχουν το πιο πετυχημένο ελληνικό κανάλι στο YouTube για gaming, με πάνω από 1 εκ. συνδρομητές.

Το livestreaming τους στο Twitch έγραψε ιστορία ως ευλαβικό ραντεβού με τη... νιότη κάθε Παρασκευή, τα unboxing τους είναι ευαγγέλια, αλλά επιπλέον, μέσα στο πλούσιο πρωτότυπο υλικό που ανεβάζουν σε όλους τους digital προορισμούς τους, οι αδελφοί Καρπά έχουν παρουσιάσει τέσσερις δικές τους μικρού μήκους ταινίες τρόμου και το «Κουκλοθέατρο», μια επίσης τρόμου διαδραστική μίνι σειρά πέντε επεισοδίων. Και τώρα είναι έτοιμη για την πρώτη τους μεγάλη ταινία. Τρόμου, φυσικά!

unboxholics

Το θέμα είναι ότι, γι' αυτή τη μεγάλου μήκους ταινία, το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», το κοινό μοιάζει να ξεπερνά τον εαυτό του και τα ρεκόρ προκρατήσεων σε ενθουσιασμό. Η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία, που θα βγει στις αίθουσες στις 25 Απριλίου από τη Rosebud.21, ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου, ενάμιση μήνα σχεδόν πριν την έξοδό της, κάτι που στην στη χώρα μας δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ, για κανένα blockbuster. Αλλά, επιπλέον, μέχρι σήμερα σε όλη την Ελλάδα η προπώληση πλησιάζει ήδη τα 15.000 εισιτήρια, σε πολυκινηματογράφους και σε μονές αίθουσες, σε πολλές πόλεις, με νέες να προστίθενται καθημερινά!

Το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» χαρακτηρίζεται ως «ψυχολογικό θρίλερ» από τους δημιουργούς του: Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, μακριά από τον πολιτισμό, σ' ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

unboxholics

Η... αποκάλυψη θα γίνει από τις 25 Απριλίου, όταν η Rosebud.21 βγάλει την ταινία στις αίθουσες. Ως τότε, (παρ)ακολουθήστε τους Unboxholics στο youtube, το instagram, το TikTok, το facebook και το επίσημο website τους.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» υπογράφου οι Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σάκης Καρπάς και Φωτεινή Λεβογιάννη. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

unboxholics