Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ζει μέσα στον κίνδυνο στο πρώτο τρέιλερ του «The Fall Guy»

στα 10

Ο Ντείβιντ Λιτς επιστρέφει, μετά το «Bullet Train», με μια νέα εκρηκτική περιπέτεια η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2024.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ζει μέσα στον κίνδυνο στο πρώτο τρέιλερ του «The Fall Guy»

Ο Ντέιβιντ Λιτς, όπως και ο φίλος και συνεργάτης του Τσαντ Σταχέλσκι, είχε τη φήμη ενός αρκετά καλού κασκαντέρ πριν αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στην σκηνοθεσία. Και η αλήθεια είναι πως τα πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής, αν αναλογιστεί κάποιος πως έχει κάνει ταινίες όπως το πρώτο «John Wick» (μαζί με τον Σταχέλσκι» και τα «Atomic Blonde», «Deadpool 2», «Hobbs & Shaw» και το πιο πρόσφατο «Bullet Train» με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Τώρα ο Λιτς επιστρέφει με μια νέα ταινία με τίτλο «The Fall Guy», η οποία βασίζεται στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’80, με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Κολτ Σίβερς, ενός κασκαντέρ στην σύνταξη ο οποίος αναγκάζεται να επιστρέψει στην δουλειά όταν ο πρωταγωνιστής σε ένα blockbuster υπερ-παραγωγή εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Το χειρότερο όμως είναι ότι η πρώην του Σίβερς, η Τζόντι Μορένο, την οποία ερμηνεύει η Εμιλι Μπλαντ, σκηνοθετεί την ταινία αυτή, με την ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην λύση του μυστηρίου γύρω από την εξαφάνιση του πρωταγωνιστή.

Διαβάστε ακόμα: Οσο καλύτερος είναι ο κατάσκοπος, τόσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα. Πρώτο τρέιλερ του «Argylle» του Μάθιου Βον

the fall guy

Μαζί με τους Γκόσλινγκ και Μπλαντ πρωταγωνιστούν οι Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον στον ρόλο του εξαφανισμένου πρωταγωνιστή Τομ Ράιντερ, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Γουίνστον Ντιούκ και Στέφανι Χσου. Το σενάριο της ταινίας είναι γραμμένο από τον Ντρου Πιρς, ο οποίος έγραψε και το σενάριο του «Hobbs & Shaw», με τον Λιτς να αναλαμβάνει και την παραγωγή μαζί με την Κέλι ΜακΚόρμικ.

Το «The Fall Guy» θα βγει στις αίθουσες την 1η Μαρτίου 2024. Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.

the fall guy