Buzz

Οσο καλύτερος είναι ο κατάσκοπος, τόσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα. Πρώτο τρέιλερ του «Argylle» του Μάθιου Βον

στα 10

Ο Μάθιου Βον παραμένει πιστός στο genre των κατασκοπικών ταινιών με το «Argylle», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στις αίθουσες.

Οσο καλύτερος είναι ο κατάσκοπος, τόσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα. Πρώτο τρέιλερ του «Argylle» του Μάθιου Βον

Ο Μάθιου Βον, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός των ταινιών «Kingsman», επιστρέφει με μια νέα ταινία, αν και παραμένει ακόμα πιστός στο genre των κατασκοπικών ταινιών.

Η νέα του ταινία με τίτλο «Argylle», για το Apple TV+, είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ που λυγίζει την πραγματικότητα και εξελίσσεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ταινία επικεντρώνεται στην απομονωμένη συγγραφέα Ελι Κόνγουεϊ (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ), της οποίας ο κατασκοπικός ήρωας δράσης Argylle (Χένρι Κάβιλ) ζωντανεύει από το πουθενά. Αυτή η ανατροπή οδηγεί την Ελι σε μια σειρά από περιπέτειες με πολύ πραγματικούς κατασκόπους, με επικεφαλής τον Σαμ Ρόκγουελ, καθώς το μυθιστόρημά της φαίνεται πως περιγράφει, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, τις περιπέτειές τους.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Fingernails» του Χρήστου Νίκου

argylle

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Μπράιαν Κράνστον, Τζον Σένα, Κάθριν Ο’ Χάρα, Dua Lipa, Αριάν ΝτεΜπόουζ και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Το σενάριο της ταινίας το έχει γράψει ο Τζέισον Φουκς, το οποίο είναι βασισμένο σε ένα ακυκλοφόρητο για την ώρα μυθιστόρημα, ενώ την παραγωγή την έχουν αναλάβει οι Βον, Φουκς και οι Ανταμ Μπόλινγκ και Ντέιβιντ Ριντ των ταινιών «Kingsman».

Το «Argylle» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου και αργότερα στο Apple TV+.

argylle