Buzz

Στο διάστημα μια χαρά μπορούν να ακουστούν οι κραυγές σου. Πρώτο τρέιλερ του «Alien: Romulus»

στα 10

Η νέα ταινία του «Alien» franchise έρχεται στις αίθουσες στις 16 Αυγούστου.

Στο διάστημα μια χαρά μπορούν να ακουστούν οι κραυγές σου. Πρώτο τρέιλερ του «Alien: Romulus»

To franchise του «Alien» ετοιμάζεται να ζήσει την δική του αναβίωση, μετά την αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια του «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Το ταξίδι αυτό ξεκινά φέτος το καλοκαίρι με το «Alien: Romulus», τη νέα ταινία του σκηνοθέτη Φέντε Αλβαρεζ, γνωστός από το remake του «Evil Dead» και το «Μη Ανασαίνεις».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Κέιλι Σπένεϊ, η οποία έγινε γνωστή παίζοντας στο «Priscilla» της Σοφία Κόπολα, και μαζί της παίζουν και οι Ιζαμπέλα Μέρσεντ, Ντέιβιντ Τζόνσον, Αρτσι Ρενό, Σπάικ Φερν και Αϊλιν Γου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νόα Χόλεϊ μιλά την εμπλοκή του Ρίντλεϊ Σκοτ στην σειρά του «Alien»

alien romulus

Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το σενάριο της ταινίας μόνο του ότι θα διαδραματίζεται χρονικά ανάμεσα στο «Alien» του Ρίντλεϊ Σκοτ και στο «Aliens» του Τζέιμς Κάμερον, με τον Αλβαρεζ να λέει σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter πως έχει πάρει ήδη την ευλογία του Κάμερον λέγοντας πως «την έχει δει ήδη και την λάτρεψε». Πάντως από το πρώτο τρέιλερ φαίνεται πως στοχεύει να αναβιώσει την ατμόσφαιρα των δυο πρώτων, και πιο αγαπημένων, ταινιών της σειράς, κάτι που θα ίσως καταφέρει να ευχαριστήσει αρκετούς.

Το «Alien: Romulus» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου.

alien romulus