Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Emilia Pérez»

Μια από τις καλύτερες ταινιές που προβλήθηκαν φέτος στις Κάννες ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix τον Νοέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Apartment 7A»

Η ταινία, prequel της κλασικής ταινίας τρόμου Ρόμαν Πολάνσκι του 1968, «Το Μωρό της Ρόζμαρι», κυκλοφορεί στις 27 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Super/Man: The Christopher Reeve Story»

Ενα ντοκιμαντέρ από τους δημιουργούς του «McQueen» για την ζωή και την καριέρα ενός πραγματικού Superman, του Κρίστοφερ Ριβ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim»

H ταινία θα εξερευνά και θα επεκτείνει την ανείπωτη ιστορία πίσω από το φρούριο του Helm’s Deep, αλλά και την ζωή μιας από τις πιο θρυλικές φιγούρες της Μέσης Γης του Βασιλιά του Ρόχαν, Χελμ Χάμερχαντ. Η Μάχη του Helm’s Deep ήταν και μια από τις εμβληματικές μάχες στην ταινία «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δυο Πύργοι» του Πίτερ Τζάκσον στην οποία στρατιώτες του Ρόχαν μαζί με ξωτικά πολέμησαν ορδές από ορκς οι οποίες στάλθηκαν εκεί από τον Σάρουμαν.

«Celebrating 85 Years of Marvel»

Η Marvel κυκλοφόρησε ένα βίντεο για να γιορτάσει τα 85 της χρόνια, δείχνοντας μερικές σκηνές από τις επερχόμενες ταινίες και σειρές της.

«Sonic The Hedgehog 3»

O πιο γρήγορος σκαντζόχοιρος στον κόσμο επιστρέφει και μαζί του φέρνει τον Κιάνου Ριβς στον ρόλο του Shadow the Hedgehog.

«Napoleon»

To 3μιση ωρών director's cut της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ παίζεται ήδη στο Apple TV+.

«Rumours»

H σουρεαλιστική αυτή ταινία που έκανε πρεμιέρα φέτος στις Κάννες με πρωταγωνιστές τους Κέιτ Μπλάνσετ, Αλίσια Βικάντερ, Τσαρλς Ντανς και άλλους, έρχεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

«Maria»

Πρώτη γεύση από την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της εμβληματικής ντίβας Μαρία Κάλλας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.