Buzz

Νέο τρέιλερ της βραβευμένης στις Κάννες ταινίας «Emilia Pérez» του Ζακ Οντιάρ

στα 10

Μια από τις καλύτερες ταινιές που προβλήθηκαν φέτος στις Κάννες ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix τον Νοέμβριο.

Νέο τρέιλερ της βραβευμένης στις Κάννες ταινίας «Emilia Pérez» του Ζακ Οντιάρ

Μετά από την τεράστια επιτυχία φέτος στις Κάννες η νέα ταινία του Ζακ Οντιάρ «Emilia Pérez», ένα μεγαλειώδες queer μιούζικαλ, κάπου ανάμεσα στην εξωφρενική telenovela και το εμβληματικό αριστούργημα, πουλήθηκε στο Netflix, το οποίο ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο.

Η ταινία, με πρωταγωνίστριες τη Ζόι Σαλντάνα και την Σελίνα Γκόμεζ, έκανε τεράστια αίσθηση στις Κάννες φέτος, όπου πήρε το βραβείο της κριτικής επιτροπής και το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για τους Σαλντάν και Γκόμεζ και τις συμπρωταγωνίστριές τους Καρλα Σοφία Γκασκόν και Αντριάνα Παζ.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία «Emilia Pérez» του Ζακ Οντιάρ από τις Κάννες.

Emilia Pérez

Η επίσημη σύνοψη της «Emilia Perez» από το Netflix αναφέρει πως «αυτή η οδύσσεια ακολουθεί το ταξίδι τεσσάρων αξιόλογων γυναικών στο Μεξικό, που η καθεμία επιδιώκει τη δική της ευτυχία. Η τρομακτική αρχηγός του καρτέλ Εμιλία επιστρατεύει τη Ρίτα, μια δικηγόρο που έχει κολλήσει σε μια αδιέξοδη δουλειά, για να τη βοηθήσει να προσποιηθεί τον θάνατό της, ώστε η Εμιλία να ζήσει τελικά αυθεντικά ως ο πραγματικός της εαυτός και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.»

Η ταινία, η οποία θα αποτελεί και τη ναυαρχίδα του Netflix στον αγώνα για την διεκδίκηση του βραβείου καλύτερης ταινίας φέτος στα Οσκαρ, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 1η Νοεμβρίου πριν κάνει την πρεμιέρα της στην πλατφόρμα στις 13 Νοεμβρίου.