Buzz

Βενετία 2024: Η Αντζελίνα Τζολί είναι η Μαρία Κάλλας στο πρώτο κλιπ του «Maria» του Πάμπλο Λαραΐν

στα 10

Πρώτη γεύση από την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της εμβληματικής ντίβας Μαρία Κάλλας.

Βενετία 2024: Η Αντζελίνα Τζολί είναι η Μαρία Κάλλας στο πρώτο κλιπ του «Maria» του Πάμπλο Λαραΐν

Με τον απλό και απέριττο τίτλο «Maria», το Variety αναφέρει πως η ταινία, όπως και οι προηγούμενες του βιογραφικές ταινίες (το «Neruda», το «Jackie» και το «Spencer») του Πάμπλο Λαραΐν, θα ακολουθήσει «την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, Μαρία Κάλλας, κατά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970», σε σενάριο του σεναριογράφου του «Spencer» Στίβεν Νάιτ.

H ταινία ετοιμάζεται να κάνει σε λίγες μέρες στο Φεστιβάλ της Βενετίας και ένα πρώτο μικρό κλιπ από αυτήν μόλις κυκλοφόρησε.

Διαβάστε ακόμα: Οι 20 ταινίες που περιμένουμε - περισσότερο - να δούμε στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας

maria angelina jolie

Η Τζολί, από τη μεριά της, δήλωσε πως «παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Πάμπλο Λαραΐν είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι απλά ένα όνειρο.»

Ο Πάμπλο Λαραΐν δήλωσε πως «το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα Τζολί, μια εξαιρετικά γενναία και γεμάτη ανησυχίες ηθοποιό, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ενα αληθινό δώρο.»

H ταινία «Maria» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες κάποια στιγμή στο 2024.

Το 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας διεξάγεται φέτος από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου. Το Flix θα βρίσκεται στη Βενετία για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις αίθουσες.