Buzz

Πρώτο και συγκινητικό τρέιλερ του «Super/Man: The Christopher Reeve Story»

στα 10

Ενα ντοκιμαντέρ από τους δημιουργούς του «McQueen» για την ζωή και την καριέρα ενός πραγματικού Superman, του Κρίστοφερ Ριβ.

Πρώτο και συγκινητικό τρέιλερ του «Super/Man: The Christopher Reeve Story»

Ενας από τους πιο εμβληματικούς κινηματογραφικούς Superman ήταν ο Κρίστοφερ Ριβ, ο οποίος για αρκετούς μάλιστα θεωρείται και ο καλύτερος από όλους που τον ακολούθησαν (ναι, ακόμα και από τον Χένρι Κάβιλ). Αλλά το επερχόμενο ντοκιμαντέρ, «Super/Man: The Christopher Reeve Story» στοχεύει να δείξει ότι o Ριβ ήταν πολλά περισσότερα από αυτόν τον χαρακτήρα.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία Ιαν Μπονότε και Πίτερ Ετενγκούι, ο οποίοι έγιναν γνωστοί σκηνοθετώντας το ντοκιμαντέρ «McQueen», ακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του Κρίστοφερ Ριβ, πέρα από μια απλή ματιά στη δημιουργία του «Superman», καθώς επικεντρώνεται και στο τι συνέβη στον Ριβ μετά από ένα τραγικό ατύχημα που τον άφησε παράλυτο.

superman main

Το «Super/Man: The Christopher Reeve Story» βγαίνει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 21 Σεπτεμβρίου και 25 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ παρακάτω.