Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Flash»

Οι πρώτες αντιδράσεις για το «The Flash» μιλάνε για ένα πραγματικό γράμμα αγάπης στη DC. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Twisted Metal»

O Αντονι ΜακΚι πρωταγωνιστεί στην σειρά του Peacock βασισμένη στο ομότιτλο video game του PlayStation.

«Strange Way of Life»

Το πρώτο τρέιλερ του «Strange Way of Life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι γεμάτο από υπόκωφη ερωτική ένταση. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«A Haunting in Venice»

Το «A Haunting in Venice» φέρνει τον Πουαρό του Κένεθ Μπράνα αντιμέτωπο με φαντάσματα. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Black Mirror»

Ετοιμάστειτε να επιστρέψουμε στο ζοφερό σύμπαν του Τσάρλι Μπρούκερ αυτόν τον Ιούνιο στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds And Snakes»

Επιστρέφουμε στην Πανέμ με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Αγώνες Πείνας: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Equalizer 3»

Ο Ντένζελ Γουάσινγκτον επιστρέφει για άλλη μια φορά για να αποδώσει δικαιοσύνη στη νέα ταινία του Αντουάν Φουκουά.

«The Witcher»

Η τελευταία σεζόν με τον Χένρι Κάβιλ ως Γκέραλτ της Ρίβια θα χωριστεί σε δυο μέρη, με το πρώτο να κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix στις 29 Ιουνίου.

«Next Goal Wins»

Ο Ολλανδός προπονήτης Τόμας Ρόνγκεν προσπαθεί να κερδίσει το ακατόρθωτο στοίχημα να μετατρέψει την Αμερικάνικη Σαμόα ομάδα ποδοσφαίρου από χαμένους σε νικητές. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Φασμπέντερ, Αρμι Χάμερ και Ελίζαμπεθ Μος σε σκηνοθέσια του Τάικα Γουαϊτίτι.

«Wish»

Το νέο μιούζικαλ της Disney μας μεταφέρει στο μαγικό βασίλειο της Ρόζας όπου ο βασιλιάς του είναι ο προστάτης εκατοντάδων χιλιάδων ευχών.

«Transformers: Rise Of The Beasts»

Το νέο κεφάλαιο του franchise μας γνωρίζει τους Maximals, Predacons, and Terrorcons.

«It Lives Inside»

Η ταινία τρόμου του Μπισάλ Ντούτα, από τους παραγωγούς του «Get Out», μιλάει για την ιστορία μιας νεαρής Ινδής έφηβης που προσπαθεί να ταιριάξει στο σχολείο, ενώ η πρώην καλύτερή της φίλη αντιμετωπίζει κάτι το σατανικό.

«Robots»

H Σεϊλίν Γούντλεϊ και ο Τζακ Γουάιτχολ είναι δυο ρομπότ τα οποία ερωτεύονται σε αυτή τη νέα κωμωδία.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.